HOMO SOVETICUS. Американська комедія/радянська трагедія

HOMO SOVETICUS. Американська комедія/радянська трагедія

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Театр «Ампулка» представляє прем'єрний спектакль "HOMO SOVETICUS". Американська комедія & радянська трагедія за п'єсою Віктора Шендеровича «Потерпевший Гольдинер».

Сюжет: на Брайтоні проти власної волі сплелися долі емігрантів з Харкова - старого комуніста Вульфа Гольдінера і молодого науковця Джейна Уотсона. Від взаємного ворожого ставлення до взаємної симпатії і назад до неприязні, від душевних бесід і до готовності розірвати один одного: ці абсолютно різні люди вибудовують свої відносини і змушені зустрічатися два рази в тиждень. Для чого?

Продюсер Михайло Бондаренко запросив на постановку найбільш талановитих людей сучасного театру.

Дуже смішний і, в той же час, ліричний спектакль поставив кращий молодий режисер України - Максим Голенко (Вій 2.0, Афродизиак, Віталік і ін.).

Сценографія та костюми від Лесі Головач - це завжди знак якості! Незвичайні декорації, сценічні знахідки - фірмовий стиль цього художника.

Музику до вистави створили кумири молодого покоління - група SHKLO. Музиканти задіяні в епізодичних ролях і, крім того, на сцені тільки «жива музика» в їх виконанні!

Прекрасні актори - В'ячеслав Гиндин (Вульф Гольдінер / Володимир Семенов) і Ольга Жуковцова (Джейн Уотсон / Женя Ровинская) змусять глядачів сміятися до сліз і плакати крізь сміх!

26 листопада, 19:00, драмтеатр імені Івана Кочерги.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення