Jerry Heil в Житомирі

JERRY HEIL. Сольний концерт у Житомирі відбудеться завдяки ЗСУ! Чекаємо на вас 12 червня о 19:00 в театрі ім. Кочерги.
Ви можете придбати квитки на JERRY HEIL зручно на нашому сайті

Jerry Heil вважають відкриттям та проривом в українській музиці. Співачку називають інтернет-сенсацією! Адже кожна її робота набирає сотні тисяч переглядів у Тік Ток, очолює музичні чарти та б’є рекорди по прослуховуваннях!

Почала Jerry Heil з власного відео-блогу, а за 4-ри роки переросла у одну з найзатребуваніших артистів у своїй країні та за її межами.

Кожна пісня Jerry Heil – хіт! Кожне написане слово пробирає до мурах! Простота та щирість співачки заворожує!

Jerry Heil вважає, що її музична місія – прославляти свою країну по всьому світу! Через свої пісні та музику розповісти про традиції та культуру свого українського народу. Тож зараз Jerry Heil готує колаборації з кращими європейськими та світовими артистами, які ви зовсім скоро зможете почути!

«Українська музика справедливо повинна зайняти своє почесне місце в сучасній світовій музичній індустрії! Бо музика сьогодні — це та м’яка сила, яка може не тільки говорити до інших народів про народ український , але і закохати інших в нашу культуру. 

Зараз саме час заявити про неї!» - співачка Jerry Heil

Факти:

2019 рік пісня «Охрана, отмєна» сингл року за версією Jager Music Awards.

2020 рік «Відкриття року» за версією YUNA.

2020 та 2021 рік номінантка на звання «Найкраща виконавиця» за версією YUNA.

Цьогоріч Jerry Heil стала тією серед небагатьох українців, кому вдалося вступити до одного з найпрестижніших музичних вузів світу — BERKLEE COLLEGE OF MUSIC.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення