Карантин в Житомирі

Карантин в Житомирі

Із 12 березня в Україні запроваджено карантин та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

У зв'язку із введенням обмежувальних заходів щодо недопущення поширення на території Житомирської міської ОТГ коронавірусної інфекції, із 17 березня тимчасово повністю припиняють свою роботу заклади торгівлі, заклади харчування та заклади сфери надання послуг. Також на час карантину припиняється робота спортивних закладів, секцій, гуртків, басейнів тощо. З 19 березня свою роботу припиняють заклади харчування, але жителі міста можуть замовити доставку додому. Припиняється робота продуктових та речових ринків.

У зв'язку з цим в Житомирі, як і по всіх містах України, відмінені різні масові заходи:
  -
 концерти, театральні вистави, шоу, виставки, майстер-класи і т. д.;
  - призупинено роботу різних розважальних центрів, дитячих закладів та зон відпочинку, фітнес-клубів, кінотеатрів, тренажерних залів, басейнів, атракціонів, зоопарків, музеїв, бібліотек та інших подібних закладів;
 - закриті також і перукарні, салони краси, готелі і хостели, інші заклади, які надають платні послуги, не пов’язані з охороною здоров’я і життєзабезпеченням міста, закладів торгівлі, крім аптек, проводольчих магазинів і магазинів побутової хімії, а також АЗС і ринків (продовльча група).


Карантин в Житомирі триватиме до 3 квітня! 

Афіша Житомира на березень 2020 року теж радикально змінилась. Всі анонси в Житомирі, які були заплановані на березень 2020 року перенесені на інші дати, або ж скасовані.

Які анонси у Житомирі були перенесені і на коли?!
Ірина Білик. Ювілейний концерт -
15 квітня;
Валерій Жидков #Гуднайтшоу - 10 травня;
Жениха викликали, дівчата? - 6 квітня;
Іво Бобул. Нове та найкраще - 20 квітня;
Лесь Подерв‘янський – «Епічні п‘єси у виконанні автора» -16 травня;
Gena VITER «Мона Ліза» - 2 квітня;
Вистава «Собаче серце» - 22 квітня.

Як бути з квитками на заходи, які перенесені?!

- Чи можливо здати квитки на анонс, який перенесено?!
Оскільки теперішня ситуація є форс-мажорною, то здати квитки можна лише в тому випадку, якщо організатор прийме рішення скасувати подію повністю. В тому випадку, коли захід перенесено на нову дату, то повернення коштів здійснюватися не буде.

- Чи дійсний мій квиток на нову перенесену дату події?

Так, всі квитки на події, які були перенесені, залишаються дійсними.

- Де я можу подивитись нову дату перенесеного анонсу? 

На сторінці "Концерти в Житомирі" та на сторінці вже внесено зміни до анонсів, дати проведення яких змінені!
Після того як організатори узгодять нові дати з артистами та майданчиками, ми будемо додавати нову інформацію в Афішу Житомира та у наші соцмережі.

Якщо цікавить інформація щодо ситуації на Житомирщині через коронавірус, то ми пропонуємо вам переглянути наступні відео:


На все добре! Бережіть себе та своїх близьких)

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення