Тур «Трійця  в Карпатах»

Тур «Трійця в Карпатах»

Всі анонси від: Этнотур

Автобусний тур в Карпати на Трійцю

Дати виїзду: c 14.06.19 по 18.06.19
Вартість: від 2350 грн.
У програмі туру:
Солоні озера в Солотвино;
Сходження на гору Говерлу;
Самий високогірний пляж України;
Яремче, Буковель, Ворохта;
підйом на панорамному підйомнику;
водоспади: Труфанец і Пробій;
географічний центр Європи, музей коллиба гуцульського побуту;
мінеральні джерела в с. Кваси.

Програма туру:
День 1. П'ятниця 14.06.2019
21:30 -
зупинка і посадка туристів в Житомирі, центральний автовокзал. (Заправка БРСМ)
Об'єкти цього дня: Київ, Житомир

День 2. Субота 15.06.2019
Приїзд в смт. Ясіня, Рахівського району, Закарпатської області.
Селище розташоване в долині між Свідовецьким і Чорногірським хребтами на берегах річок Лазещина і Чорна Тиса, біля підніжжя гір Говерла, Петрос, Близнюки.
Розміщення в приватних котеджах або в готелях.
Сніданок.
В цей день на ваш вибір пропонуємо дві факультативні екскурсії з можливістю пляжного відпочинку, тому захопіть з собою приладдя для плавання.
1 варіант: Виїзд на екскурсійну програму «Родзинки Закарпаття».

Закарпаття - край казкової величної природи і самобутньої місцевої культури. Мальовнича дорога в'ється уздовж найбільшої водної артерії Закарпаття - Тиси, що утворює кордон України з Румунією. На екскурсії Вам розкажуть про Рахівщині та Тисі, про унікальну обдарованості гуцулів, які живуть в самому центрі Європи.
Зупинка в с. Кваси біля мінеральних джерел (не забудьте взяти з собою порожні пластикові пляшки). Огляд самого високогірного, каскадного типу в Україні - водоспаду «Труфянец».

Рахів - невеличке мальовниче місто, що причаївся серед гір. Його ще називають «Гуцульським Парижем». Тихий і спокійний містечко, а навколо - захоплюючі гірські пейзажі, які підкорюють серце кожного. У Вас буде можливість відвідати (самостійно) єдиний в Європі музей екології гір Карпатського біосферного заповідника, а також пообідати в Колибі-музеї біля стели, що символізує центр Європи в с. Ділове.
Приїзд в Солотвино.
Відвідування (вхідний квиток від 50 грн.взр / 30грн. Діти до 12 років.) Солоних озер в Солотвино - шматочка Мертвого моря - які дуже сприятливо впливають на шкіру людини, а грязі за своїми лікувальними властивостями не поступаються грязі Мертвого моря.
З роками в Солотвино утворилася група з шести великих озер. Найбільше і найкрасивіше з них - Кунігýнда. Так звали німецьку царицю, дружину київського князя Ярополка.
Озеро утворилося в 1902 році після провалу грунту на 20 метрів: робітники намагалися спорудити нову шахту для промислової солевидобутку. Тепер Кунігýнда - найбільше солоне озеро Закарпаття. Вміст солі (35%) і висока температура води, яка коливається в межах 17 (взимку) - 27 (влітку) градусів приваблює сюди туристів цілий рік.
Береги озер покриті лікувальною гряззю, що дозволяє лікувати шкірні захворювання. В озері неможливо потонути: концентрація солі в Кунігунде настільки велика (146-150 ‰), що вода просто виштовхує людини на поверхню. Концентрація солі близько 200 грам на літр.
Поплавати в водах Солотвинських озёрполезно: в воді підвищена концентрація іонів брому, а дно і береги озер вкриті шаром лікувальної чорної грязі. Грязелікування, поряд з лікуванням ропою (соляним розчином) і сонячними ваннами - традиційний вид солотвинською курортної терапії протягом останніх десятиліть.

2 варіант: «Море в Карпатах».

Виїзд в Буковель. Незвичайні краси карпатських гір, водний і гірський екстрим. Для любителів релаксу в Буковелі є своє «карпатське море», величезне штучне гірське «озеро молодості» з обладнаної пляжною зоною. На березі озера так само до ваших послуг комплекс «VODA club», працює в форматі SPA - відкритий басейн, масажі, пілінги, спортзал. Також можна піднятися на панорамному підйомнику і під чашечку чаю або глінтвейну насолоджуватися гірськими пейзажами.
Поглянути в телескоп на найвищі гори України - Говерлу і Петрос. Для любителів активного і екстремального проведення часу на курорті можна орендувати велосипеди та прокотиться по підготовленим вело трасах, промчати за 100 секунд на найдовшому 1130 метровому тролів в Україні, покататися на атракціоні «буковельські гірки».
«Bike zip» - це можливість покататися на велосипеді по канатній дорозі, простягнутою через озеро Молодості на висоті до 30 метрів і насолодитися панорамним видом Карпат.

Повернення в Ясиня.
Вільний час.
Вечеря. Для бажаючих сауна, чани, більярд.
Об'єкти цього дня: Гірськолижний курорт Буковель
День 3. Неділя 16.06.2019
Сніданок.
Інструктований похід на Говерлу (факультативно) з легким обідом на природі.
Говерла - найвища гора та найвища точка на території України. Говерла розташована на межі Закарпатської та Івано-Франківської областей, і належить до хребта Чорногора в Карпатах. Висота гори складає 2061 м над рівнем моря. Гора Говерла - вже давно стала одним з найважливіших символів держави. 
Тільки приклавши зусилля, ми сповна зрозуміємо її цінність, і з кожним кроком до вершини нам будуть відкриватися вся краса і велич Карпат, а любов до них буде міцніти.
Повернення в с. Ясіня.
Вечеря.

Вільний час: сауна, шашлик.
Об'єкти цього дня: Говерла

День 4 Понеділок 17.06.2019
Сніданок.
Звільнення номерів.
Виїзд на екскурсійну програму «Перлини Прикарпаття»:
Ясіня - Яблунецький перевал - Ворохта - Буковель - Яремче в супроводі гіда.
По дорозі: зупинка на Яблунецькому перевалі, висота перевалу - 931 метр над рівнем моря. Яблунецький перевал - перехід, що з'єднує річки Прут і Тиса. Яблунецький перевал утворює кордон, що розділяє Закарпатську та Івано-франківські області.
Тут працює відомий сувенірний ринок. Яблунецький перевал потрапив в Українську книгу рекордів, як сама високогірна траса в Україні.
З Яблунецького перевалу видно вершини: «Горган» (1540 м.), Синяк (1606 м.), Довбушанка (одна тисяча сімсот сімдесят одна м.).
Також звідси можна побачити «Чорногору» з «Говерлою» та масив «Свидовець». Фото на пам'ять біля найбільшого в Україні дерев'яного герба!
У Ворохті: підйом на панорамному підйомнику, огляд трамплінів, фотографії в гуцульському одязі і на конях.
Ворохта - це чаруюча уяву краса диких гір, річки, обрамлені в прямовисні скелі і розкинуті в горах селища. Ви відвідаєте дерев'яну церкву Різдва Богородиці, 1615 року - найвідомішу, «класичну» гуцульську церкву; арочні залізничні мости, побудовані австрійцями ще в 19 столітті. В Яремче: один з найбільш відомих кліматичних курортів Карпат, найпрекрасніший куточок наших гір.
Розташований в мальовничій долині річки Прут, місто зачаровує своєю красою. Яремче славиться своїми пам'ятниками архітектури (XVII ст.).
А також:
Водоспад «Пробій» з Дванадцятиметрова мостом над ним і найвідоміший в Карпатах гуцульський сувенірний ринок;
Камінь Довбуша, стежка Довбуша, скелі Довбуша - за легендою в цих краях зимував загін легендарних опришків (екскурсія буде проводиться за умови гарної погоди);
Огляд найвищого 28-метрового кам'яного залізничного моста, що вважався найвидатнішим пам'ятником дорожньої архітектури.
Вільний час в Яремче.
Виїзд до Житомира 
 ввечері з Яремче.
Об'єкти цього дня: Ворохта, Яремче


День 5 Вівторок 18.06.2019
Приїзд до Житомира о 04:00 - 06:00 ранку (час вказано орієнтовно) з хорошим настроєм і масою вражень.

Просимо ознайомитись з форматом одягу для відвідування екскурсій!

Для походу в гори: зручний одяг і взуття для тривалих піших прогулянок, рюкзак дощовик, головний убір, вітрівка (на вершині гори холодний вітер навіть влітку)
Для купання в озерах: купальник, рушник, пляжне взуття
Об'єкти цього дня: Житомир, Київ. 

У вартість туру входить:
проїзд комфортабельним автобусом єврокласу згідно програми ;
проживання в приватних котеджах або в готелях;
3 сніданки, 2 вечері;
екскурсійна програма «Перлини Прикарпаття»: Яремче, Ворохта, Буковель;
послуги супроводжуючого, страховка.

У вартість туру НЕ входить:
факультативні екскурсії, вхідні квитки на екскурсійні об'єкти;
сауна 200 грн. годину за сауну.

Компанія залишає за собою право змінювати кількість, порядок і час екскурсій або змінювати їх на рівноцінні.
Компанія не несе відповідальності за можливі затримки на дорогах та погодні умови.

 

Коментарі до події (1)
  • Оксана Гелевей 08 Червня

    Ціна дитячого квитка. Дітям 2, 6 , і 7 років?
Отримуйте
регулярні оновлення