КАЗКОВИЙ НОВОРІЧНИЙ ЛЬВІВ 2016

КАЗКОВИЙ НОВОРІЧНИЙ ЛЬВІВ 2016

Програма туру:

Вівторок 30.12.2015

2:00 - виїзд з пл. Перемоги.
8:00-9:00 приїзд у Львів, розселення в готелі «Каро» (номера 2-х; 3-х-місні, з усіма зручностями). Сніданок. Година вільного часу. Зустріч з екскурсоводом. Автобусна оглядова екскурсія по Львову.
Серед іншого Ви побачите:
- головний храм УГК Церкви в Україні – с-р Св. Юрія. Зупинка, огляд святині;
- головні корпуси університету "Львівська Політехніка" та Львіського Національного Університету ім. Івана Франка. Його будівля вирізняється своєю монументальністю та величчю, адже вона будувалася для резиденції уряду Галичини- Галицького сейму;
- палаци магнатських родів Бельських, Сапігів та Потоцьких (в останньому тепер міститься Львівська картинна галерея), який своєю архітектурою та імпозантністю нагадує вишукані французькі палаци;
- парк «Високий Замок» (бажаючі зможуть піднятись на вершину гори для огляду захоплюючої панорами стародавнього міста з висоти 410м над р/м). Треба врахувати погоду – туман чи дощ, там робити нема що;
- Личаківський цвинтар – історично-архітектурний меморіальний комплекс, де спочивають відомі у Галичині діячі мистецтва та культури, політики та історики (вхідні квитки за додаткову плату).
Пішохідна екскурсія старою частиною міста, під час якої Ви поринете в історію та пройдете вузькими середньовічними вуличками Львова, оглянете визначні пам'ятки архітектури. Побуваєте на площі Ринок - музей під відкритим небом - всі 45 будинків на цій площі є пам'ятками архітектури XVI ст.

Вільний час, поверення до готелю та підготовка до зустрічі Нового року 2016!
О 22:00 - Святкова вечеря та зустріч Нового року в ресторані готелю - Дід Мороз, Снігуронька, цікаві ведучі, конкурси, жива музика, танці... в цю ніч Ви не будете сумувати!!!
1.01.2016
Пізній сніданок, вільний день у Львові 
Ми пропонуємо відвідати найбільший критий аквапарк в Україні - "Пляж" 

  

 Також за бажанням можна відвідати музей пивоваріння (для туристів +18 з дигустацією пива). Прогулятися старовинними вулицями Львова, попити смачної кави, переглянути пам'ятки архітектури та відвідати Площу ринок. Також Ви можете прийняти учась в місцевих конкурсах, відправитися на екскурсію до оперного театру, який є візитною карткою Львова та зображений на банкноті 20грн. Завітати в саме "логово" лютих Бендерівців - кафе "Краївка".Відвідати кафетерій "Будинок легенд" - на Криші якого несподівано з'явився Запорожець, та на кожному поверсі кафе Вашому здивуванню не буде меж!

 

Повернення до готелю.
2.01.2016
Сніданок
Звільнення номерів.
О 10:00 виїзд на екскурсію "м.Жовква+Крехівський монастир"
Повернення у Львів, обід.
о 18:00 виїзд в Житомир-Київ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення