KISS FM birthday party

KISS FM birthday party

KISS FM birthday party

MORDAX Bastards - український електронний проект, заснований в 2011 році музикантами і ді-джеями з міста Черкаси.

Хлопці бездоганно створюють щось воістину виняткове. Стилістка їхніх робіт і виступів варіюється від Vocal до Electro, від Deep до Tech і також включає в себе Minimal-стиль House-музики.

Власні треки, випущені в 2012-2014 роках на лейблах Європи та Америки принесли свої плоди. Багато роботи потрапили в плейлисти і чарти до багатьох відомих ді-джеїв і на радіостанції по всьому світу.

В якості реміксерів проект має свою точку зору, у поєднанні зі своїм діджейським досвідом і діють відповідно до девізом "мислити глобально". Для них важливо не тільки розглянути звучання і мелодійність реміксу, але також абсолютний результат придатний для прайм-тайм аудиторії.

З березня 2013 року на хвилях радіостанції "La Radio Plus" у Швейцарії виходить власне радіо-шоу під назвою "New Feelings Radio Show".
У листопада 2013 року був виданий альбом на швейцарському лейблі TBA під назвою "Ugly House Gold +2013" - Mixed by Whiteside & Mordax Bastards.
З січня 2014 проект MORDAX Bastards є резидентом самої танцювальної радіостанції України - KISS FM і ведуть авторське радіошоу "ZEBRA".


Тільки найпрогресивніша і динамічна музика від
- DJ Fozzy, - DJ Zhorа, - DJ Dimarik,

- MC Mark
- Show-Girls INDIGO!
- Незабутня атмосфера.

- Знижка на коктейлі - всю ніч!


Деталі за тел.: (067)410-09-60, 42-67-67.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення