Комедія для дорослих «Кохання сексом не зіпсуєш»

Комедія для дорослих «Кохання сексом не зіпсуєш»

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

«Кохання SEXом не зіпсуєш» – гостро-сексуальна комедія для дорослих, що має ліричний ухил. Мінімум вульгарності, нуль порнографії. Приємний еротизм, який лоскоче нерви і розслабляє мозок.

Любов, розтягнута в часі і секс, знайдений через роки. Ця вистава про те, як деяким людям вдається, або ж не вдається дійти до сексу і якими зухвалими способами вони потім намагаються сховатися від наслідків. Як стається так, що чоловік і жінка опиняються в одному ліжку? Що потрібно робити, і чого не варто говорити? А що трапляється само собою? А що далі? Щось же змінюється всередині у нас після всього цього? Історії про те, як хотілося, але не склалося, або склалося, але не так! Це, перш за все, комедія, однак пікантна, для дорослих.

Жорсткі і відверті жарти не призначені для банальних людей. Комедія дуже яскрава і насичена – тому що про нас, тому що про секс і кохання. А такі речі дуже рідко бувають сумними чи нудними. Але й «тонка натура» теж зловить свій контраст. Постановка для дорослих, – не за паспортом, а за станом душі. Також не рекомендуємо відвідувати виставу людям з надто святенницькими поглядами на світ, а особливо тим, хто не має почуття гумору. Відверті теми, щирі розмови. Кокетство і флірт, смуток і сміх, любов і ненависть. І ще щось таке … невловиме.

Тривалість вистави: 1 год 40 хв без антракту.

Квитки можете придбати, натиснувши на кнопку під мапою в шапці події.

 

Пропонуємо вам переглянути коротенькі частини цієї вистави в інших містах:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення