Конкурс дитячих малюнків «Космічні канікули»

Конкурс дитячих малюнків «Космічні канікули»

Всі анонси від: Noosphere!

Ваша дитина мріє здійснити космічну мандрівку та малює в уяві неймовірні світи? Прийшов час втілювати найсміливіші фантазії у життя та отримувати космічні подарунки!

ГО “Асоціація Ноосфера” запрошує  взяти участь у конкурсі дитячого малюнку Noosphere Space Art Challenge!

Тема конкурсу: «Космічні канікули»

Учасником конкурсу може стати кожна дитина у віці від 3 до 17 років включно.   Усе, що треба зробити - намалювати космічні канікули своєї мрії та до 1 квітня 2019 року надіслати фото або відскановану копію малюнку через форму на офіційному сайті www.noospheresummit.space/art-challenge

Усі учасники отримають дипломи про участь, а переможці - художні набори, 3D ручки та новітні графічні планшети. Одна з найкращих робіт відправиться у справжню космічну мандрівку на Місяць!

Переможці будуть оголошені під час космічного саміту Noosphere Space Summit, 17-18 квітня у Києві. Найкращі роботи будуть опубліковані на веб-сторінці конкурсу та презентовані на виставці в рамках міжнародної конференції Noosphere Space Summit.

Зробіть крок назустріч космічним фантазіям!

З детальною інформацією можна ознайомитись на офіційному сайті конкурсу www.noospheresummit.space/art-challenge, Facebook сторінці Конкурс дитячих малюнків Твої космічні канікули від Noosphere

Залишилися запитання?

Надсилайте листа на [email protected] або телефонуйте на номер, який вказаний під мапою в шапці події (Мирослав).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення