Концерт ансамблю танцю України ім. П. Вірського

Концерт ансамблю танцю України ім. П. Вірського

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Незабутнє свято танцю! З новою концертною програмою, національний заслужений академічний ансамбль танцю Украйни імені Павла Вірського на сцені драмтеатру

Розкішні костюми, грандіозні хореографічні картини, живий оркестр і 100 найкращих артистів на одній сцені, які щосекунди вражають найскладнішими трюками і нереальною, просто фантастичною танцювальною майстерністю – шквал овацій і захоплених вигуків «Браво!» Ансамбль ім. Вірського зриває одразу, як з’являється на сцені. Всюди і завжди!!!

Концерт Ансамбль танцю ім. П. Вірського в Житомирі відбудеться 15 травня о 18:00

Гордість України – Національний заслужений академічний ансамбль танцю імені Павла ВІРСЬКОГО - знаний на весь світ танцювальний колектив. Вже понад 80 років ансамбль підтверджує свою неймовірну майстерність на кожному концерті.

 

Кожен номер ансамблю – справжній шедевр танцю! Кожен виступ – торжество краси та грації! Яскраві національні костюми, запальна українська енергетика, колорит, виразні рухи, а також віртуозність та оригінальна інтерпретація народних стилів – по праву звели ансамбль в ранг найкращих колективів світу!

Гастролі у понад 80 країнах і абсолютні аншлаги у найпрестижніших залах світу, серед шанувальників –  королівські персони і легендарні митці, від королеви Єлизавети ІІ і Фіделя Кастро до Сальвадора Далі і Сержа Лифаря – вже 80-й сезон поспіль світ, стоячи, аплодує Ансамблю ім. Вірського!

Артисти Ансамблю ім. Вірського подолали силу земного тяжіння! Виконуючи архіскладні елементи, грандіозні трюки і віртуозні оберти, вони буквально злітають над сценою! Пристрасні й енергійні, веселі й харизматичні, повні життя і любові до Батьківщини, танцюристи кожен виступ перетворюють на вершину досконалості.

Вражаючі хореографічні постановки, що стали легендами, нові цікаві номери і дві години абсолютного захвату від безмежної краси і величі українського танцю – новий феєричний концерт Ансамблю ім. Вірського у Вінниці ви запам’ятаєте надовго!

 

Сьогодні Вірський перетворився на культурний фронт України, культурний рупор, який у великому європейському турі, привертаючи увагу мільйонів людей, розповідає правду про нашу боротьбу... Багатовікова українська культура – це доказ самобутності нації та її незалежності!
У програмі: улюблені номери та ексклюзивні, складні хореографічні постановки.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення