Концерт групи Dead Boys Girlfriend

Концерт групи Dead Boys Girlfriend

Група Dead Boys Girlfriend - це неймовірне живий виступ, енергетика яка зносить все на своєму шляху, бескопроміcсность, обеззброююча сміливість і чесність у всіх проявах творчості - будь то відео, тексти пісень або Інтерв'ю! Dead Boys Girlfriend  - це ядерний коктейль з безтурботної безпосередності руху 90-х, рок-класичної подачі матеріалу, синтетичне звучання, френч-електро та естетики 8-бітових комп'ютерних ігор.

 5 фактів з життя і творчості групи Dead Boys Girlfriend:
1. У листопаді 2013 року в український кінопрокат вийшов трилер «Тіні незабутіх предків», саундтреком до якого стала композиція гурту DBG - Babies it’s evil.

2. Навесні +2015 року група Dead Boys Girlfriend презентувала живий відео на чотири свої треку. Ролик підірвав український Інтернет і учасники групи, а також компанія Red Glass production, що відповідає за виробництво відео, отримали запрошення представляти цю роботу на Берлін Music Video Awards.

3. У травні +2015 року група Dead Boys Girlfriend і їх відео Rave 666 опиняється в трійці фіналістів та набирає лауреатами Berlin Music Video Awards-2015. Крім DBG в цьому конкурсі так само брали участь (у інших номінаціях) такі групи: The Prodigy, Royksopp, Flying Lotus ft. Kendrick Lamar, M.I.A., OK GO,  Coldplay та інші.

4. У квітні група Dead Boys Girlfriend презентувала публіці другий альбом ZHELEZO, зазначивши вихід вінілу великим концертом у київському клубі Sentrum. Підтримку в організації події групі надав бренд Pepsi.

5. Вся музика команди DBG написана на аналогових, в основному, вінтажних синтезаторах. Група принципово не використовує цифрові інструменти в своїй творчості.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення