Концерт гурту "Брати Гадюкіни"

Концерт Брати Гадюкіни в Житомирі відбудеться 11 серпня о 19:00 в Житомирському телецентрі

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ ГУРТУ БРАТИ ГАДЮКІНИ у Житомирі?

  1. Вихід на сцену культового рок-гурту – справжнє свято для шанувальників.

  2. Презентація нового альбому «Йде нині война».

  3. Найдрайвовіша подія сезону.

БРАТИ ГАДЮКІНИ З ДОВГООЧІКУВАНИМ КОНЦЕРТОМ у Житомирі

Брати Гадюкіни – живі легенди вітчизняного рок-н-ролу. І зайвий раз представлення не потребують. Безстрашні музичні партизани уже 35 років наставляють українських рокерів на шлях істинний. А у нинішні непрості часи – заряджають усіх на близьку перемогу, тримаючи культурний фронт.

ЧИСТИЙ УКРАЇНСЬКИЙ РОК-Н-РОЛ НА СЦЕНІ DOCKER PUB

23 квітня Брати Гадюкіни зіграють роботи нового воєнного альбому «Йде нині война». Музиканти пропонують разом покричати відомих пісень, а також вивчити нових. На своїй офіційній сторінці гурт уже почав знайомити фанів із рядками прем’єрних робіт. Приходьте та відчуйте енергію музики протесту!

Довідка

"Брати Гадюкіни" — культовий український рок-гурт, створений 1988 року у Льові. Хлопці першими з українських рок-команд здобули популярність на теренах колишнього Радянського Союзу і пострадянському просторі. «Гади» випустили чотири студійні альбомі, 4 концертні альбоми та 2 збірки хітів. Крім цього, була величезна кількість концертів та участь у фестивалях по всьому світу.

Гурт припинив концертну діяльність в 1995 році і возз'єднався в 2006 році для концерту в київському «Палаці спорту», який зібрав 15 000 глядачів — абсолютний рекорд для українських музикантів.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення