O.TORVALD. Презентація альбому  «Бісайди»

O.TORVALD. Презентація альбому «Бісайди»

Всі анонси від: Fazenda Grill Bar

O.Torvald  - українська рок-група, виконуюча пісні українською та російською мовами. Створена в 2005 році в Полтаві, в 2006 році музиканти переїхали до Києва. Були представниками України на Євробаченні 2017 року з піснею «Time».

Історія створення групи починається з дитячого знайомства Жені Галича з Денисом Мізюк (1994 рік). Велике бажання обох грати рок-н-рол призвело до появи в 1999 році гурту Крути Педалі», яка проіснувала до 2005 року. 4 лютого 2005 року в Полтаві було засновано О.Torvald. До складу колективу з «Педалей» перейшли Женя Галич (вокал), Денис Мізюк (гітара), Олександр Нечипоренко (гітара) та Ігор Одарюк (змінив тромбон на бас-гітару). До команди приєднався барабанщик. Вже через 5 місяців (2006 рік) музиканти переїхали до Києва і орендували великий приватний будинок, в якому перший час жили всі разом. З цього все і почалось...

На сьогодні гурт O.TORVALD є одним із найпопулярніших серед українських рок-н-рол виконавців. Хлопці вже декілька разів виступали в нашому місті, і 25 травня знову приїдуть до нас з презентацією нового альбому "Бісайди".

Концерт відбудеться в Fazenda Griil Bar! Буде гаряче, тому не пропустіть!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення