Концерт-медитація Андрія Сутугінаса (Вільнюс)

Концерт-медитація Андрія Сутугінаса (Вільнюс)

Всі анонси від: Бізнес-центр "Імперіал"

14 березня в Житомирі відбудеться концерт-медитація Андрія Сутугінаса (Вільнюс).

Купання в звуках Гонгу - протяжний і глибокий масаж звуком, що налаштовує ментальне, емоційне і фізичне тіло в абсолютний резонанс. Зазвичай під час купання гонг ми лежимо на спині, і до нас доносяться звуки Гонгу, які пронизують всю нашу нервову систему, відкриваючи, звільняючи і заново заряджаючи наш розум, тіло і душу новою енергією. Перші удари в Гонг дають нам можливість звільнитися від постійного стану контролю і звичайного мислення. Негативні емоції і постійний хаос зупиняються, відновлюються початкові вібрації всього тіла і внутрішніх органів.
Терапія Гонг - це купання в абсолютному звуці. Живе звучання Гонгу стирає навколо нас всі інші звуки, і ми поринаємо в бурхливий океан звучання.  Звук концентрується в місцях, які найбільше цього потребують. Ці звуки не несуть в собі небезпеку, лише безмежну любов і найчистіший резонанс.
Занурюючись в звуки Гонгу, ви отримаєте можливість зануритися в дивовижний світ звучання, кожною своєю часткою відчути його регенеруючий і розслаблюючий вплив, знайти радість, вивільнити свою творчу енергію, ступити на шлях особистісного і духовного зростання, гармонійно поєднати воєдино своє тіло, розум і душу.
Концерт -медітацію проводить Андрій Сутугінас (Вільнюс) - звукотерапевт, член Міжнародної Асоціації Звукотерапевтов, Гонг Майстер, сертифікований F.I.R.E інструктор, педагог, тренер особистісної ефективності, батько п'ятьох дітей.

ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ З СОБОЮ КОВРИК І КОВДРУ! Подбайте про свій комфорт і тепло. Вам потрібно буде знаходиться в положенні лежачи тривалий час.
Оплата участі: до 30 лютого (19.00) - 200 грн.,
до 9 березня  (19.00) - 250 грн.,
при оплаті пізніше або на місці - 300 грн.
Діти молодше 8 років не допускаються.
Діти від 8 до 18 років і студенти - знижка 50%.
Сімейні пари - знижка 20%.

Всі питання за номером, який вказаний під мапою в шапці події.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення