Концерт «Піккардійської Терції» у Житомирі

Концерт «Піккардійської Терції» у Житомирі

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

5 травня в рамках ювілейного туру «Лети...» у Житомирі виступить гурт «Піккардійська Терція!»

Що говорять самі музиканти про свою діяльність:

«На цих концертах ми розповідаємо нашу історію. Але не історію «Терції», а історію української музики, на якій ми виросли і яка вплинула на нас як на майбутніх музикантів. Тож це вечір, присвячений нашій улюбленій музиці. Це 27 років «піккардійській» музиці», - розповідає художній керівник «Терції» Володимир Якимець.

Так у ювілейних концертах  звучатать пісні Володимира Івасюка, Миколи Мозгового, Богдана Весоловського, Ігоря Білозіра, Віктора Морозова, Олександра Шевченка, Андрія Панчишина, Андрія Кузьменка («Скрябін»), Сергія Кузьмінського («Брати Гадюкіни») та інших авторів, які залишили свій слід в історії української музики.   

У репертуарі «Піккардійської Терції» - понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н-рол, блюз… На 95%  це україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма (!) мовами. Дуже вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Австрія, Чехія, Канада, США, Велика Британія, Бельгія, Швейцарія і навіть Сингапур. У 2008-му році вокальна формація удостоїлася найпрестижнішої культурно-мистецької нагороди - Національної премії України ім. Т. Шевченка. У листопаді 2017 р. вокалісти гурту отримали звання заслужених артистів України. 

 Місце проведення концерту: драмтеатр. Початок о 19:00. 

Офіційний сайт «Піккардійської Терції» - http://tercia.com.ua/  

«Терція» на Facebook – https://www.facebook.com/pikkardijska.tercia

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення