Концерт в рамках благодійного марафону «Разом за життя»

Концерт в рамках благодійного марафону «Разом за життя»

7 червня 2018 року в рамках благодійного фонду "Разом за життя" в літньому театрі «Ракушка» відбудеться концерт за участю зірок української естради. Запрошені артисти: гурт O.Torvald; співачка Міла Нітіч; гурт "Авіатор", команди Ліги Сміху “30+” та “Отдыхаем вместе”), де будуть зібрані кошти від продажу квитків для допомоги онкохворим дітям (квитки вже з 18 травня можна купити в касі драмтеатру).

Довідково: унікальністю Благодійного марафону «Разом за життя» є те, що на його організацію та проведення не витрачається жодної гривні із зібраних коштів, а всі супутні витрати, пов’язані з організацією марафону покриваються соціальними партнерами. Благодійний марафон є незаангажований та аполітичний. 

Попередні Благодійні марафони зібрали близько 700 тис. грн. Всі гроші були витрачені для лікування онкохворих дітей Житомира та області. Завдяки цим коштам було закуплено препарати ХТ і терапії супроводу, надана допомога батькам тяжкохворих дітей по оплаті обстеження, лікування і реабілітації за кордоном. Із зібраних марафонами коштів адресну допомогу отримали 50 дітей. Також завдяки цим коштам було відремонтовано медичне обладнання та закуплені препарати безпосередньо для онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої клінічної лікарні.

До зустрічі!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення