Концерт Злати Огнєвіч

Концерт Злати Огнєвіч

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Злата Огнєвіч народилася 12 січня 1986 року в місті Мурманськ. Дитинство дівчино пройшло в Криму, де вона і почала займатися музикою. Проте найбільший розвиток кар'єри Злати розпочався після переїзду до столиці, куди вона вступила до музичного училища.

У 2013 була предстаником України на Євробаченні, підтримувала Євромайдан, а з 10 листопада 2014 року була обрана народним депутатом України. 

Тепер про сьогодення:

Після того як артистка провела ряд концерів  у рамках свого масштабного туру «Запали вогонь», армія її шанувальників значно збільшилася. І тепер невтомна співачка знову готова радувати вдячну публіку своєю творчістю. Як відомо, Злата Огневич не дає двох однакових концертів. Вона прекрасно відчуває емоційний настрій залу і завжди виконує пісні так, щоб вони по-справжньому гріли душу.

 

Не буває і без сюрпризів. Злата Огневич виходила на одну сцену із всесвітньо відомим тенором Андреа Бочеллі. У минулому році вона підкорила всіх, випустивши перший танцювальний кліп. Хіт «Танцювати» потрапив в активну ротацію в Україні. Бурхливими обговореннями супроводжувався виступ Злати на проекті «Голос країни» з композицією One Day. Приємним подарунком для шанувальників стала презентація кліпу на пісню Doмене в День усіх закоханих.

На вас чекає найкрасивіше музичне шоу весни. Побачимося!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення