Концертна програма ансамблю «Візерунок»

Концертна програма ансамблю «Візерунок»

Всі анонси від: Житомирська філармонія

12 квітня о 18.30 в приміщенні обласної філармонії відбудеться концерт академічного ансамблю народної музики “Візерунок”. Це самобутній колектив, лауреат першої премії Республіканського конкурсу артистів естради, який яскраво репрезентує спів, музику, танці та гумор західної частини нашої держави.

Заснований у серпні 1988 року з талановитих випускників Рівненського інституту культури, Тернопільського музичного училища імені Соломії Крушельницької та Львівської консерваторії. Унікальність колективу полягає у використанні маловідомих музичних інструментів (сопілка, дводенцівка, гуцульське ребро, телинка, най, окарина, бугай, ліра, козо-бас, фрілка). 

Професійність, поетичність, глибока продуманість, творів – риси притаманні цьому колективу. Концертні програми з музикою, піснями, танцями та жартами проходять як театральне дійство. Живий контакт з публікою перетворює їх концерти на незабутнє свято справжнього українського фольклору.

Звання академічного ансамбль отримав у 2012 році. На сьогодні команда активно гастролює не тільки по території нашої держави, але і відвідує країни Європи, Канаду, декілька разів виступали в США.

Впродовж двадцяти років колективом керує прекрасний знавець фольклору, оригінальний аранжувальник, високопрофесійний музикант та організатор творчого процесу заслужений артист України Мирослав Бабчук.

Квитки на концерт можете придбати в касі лялькового театру та філармонії!

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення