Кролик Джоджо

 Десятирічний німецький хлопчик ДжоДжо живе зі своєю матір'ю в непоганому будинку.

Йому не сильно везе в житті – батька він втратив, однолітки дуже часто просто насміхаються з нього, адже він незграбний і часто потрапляє в якісь пригоди. Хлопчику дуже самотньо, тому він придумав собі уявного друга – Адольфа Гітлера. Ні, він не схожий на того відомого диктатора рисами характеру, і ДжоДжо з ним весело. Адольф замінює йому батька, нехай це і лише частина підсвідомості хлопчика...

Одного разу він знайшов у себе в будинку несподівану гостю – маленьку дівчинку-єврейку, яку його мама ховає під час Другої світової війни. Нехай ДжоДжо виховували як нациста, але він перейнявся любов'ю до цієї дівчинки, яку мав би ненавидіти.


Проект зняв Тайка Вайтіті, в активі якого в цьому амплуа є роботи "Реальні упирі" (2014), "Полювання на дикунів" (2016), "Тор: Рагнарек" (2017).

У картині зіграли: Роман Гріффін-Девіс (дебют), Тайка Вайтіті ("Реальні упирі" (2014), "Полювання на дикунів" (2016), "Тор: Рагнарек" (2017)), Скарлетт Йоханссон ("Заклинатель коней" ( 1998), "Ще одна з роду Боллейн" (2008), кіновсесвіт Marvel).

Прем'єра стрічки відбулася 8 вересня 2019 року на Міжнародному кінофестивалі в Торонто, Канада.

Кінокритики з сайту Metacritic поставили фільму оцінку 58/100, а агрегатор Rotten tomatoes має 79% позитивних рецензій (219/278).


Рейтинг:8.00

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення