Курс «НЛП-Практик»

Курс «НЛП-Практик»

Курс НЛП-Практик націлений на глибокий особистісний та професійний ріст учасників. Під час проходження курсу ви відтренеруєте навички більш ефективної комунікації, підвищите результативність своєї роботи, істотно розширите свій світогляд, досягнете велику кількість бажаних цілей і в цілому зможете вийти на новий для себе рівень задоволеності життям.

Ви зможете розвинути гостроту сприйняття, навчитися бачити істинні наміри і потреби різних людей, приховані за їх поведінкою, швидко збирати, структурувати і точно передавати інформацію, розширити арсенал прийомів ведення
переговорів, досягти переконливості у взаємодії з людьми.

Курс складається з 8 ступенів, кожна з яких проходить по вихідним дням з 10:00 до 20:00.


Тренінг проходить в легкій і веселій атмосфері. За допомогою спеціальних вправ і питань ви самі на власному досвіді приходите до усвідомленням і розуміння того, як це працює. Це дозволяє дуже швидко створити потрібні навички і закріпити знання.
Після кожного ступеня передбачений перерву в один місяць для освоєння отриманих навичок і відточування майстерності в реальному житті. Після цього матеріал наступного тренінгу сприймається значно простіше і органічніше.
У Вас є можливість зануриться в супер-прокачування себе, своїх навичок і свого життя.

Курс на 90% складається з практики і тільки на 10% з теорії

Детальна програма навчання: https://forms.gle/97Y4NPee6zatRW7t7

Тренер:
Віталій Окольничий - магістр психології, НЛП-Майстер (M.A. NLP); тренер Українського Центру НЛП; фахівець з характерології.

Засновник і провідний тренер Центру:
Андрій Сиротін - МВА, Ph.D, M.A.NLP
Сертифікований бізнес-тренер. Тренер ораторської майстерності та переговорів з досвідом проведення тренінгів більше 15 років. Професійний коуч.Провёл більше 1000 відкритих і корпоративних тренінгів (основні клієнти: компанії GlobalLogic, StarLightMedia, Epam, Cisco, Deloitte і ін.). Більш ніж 25000 осіб пройшли його тренінги

Вартість:
при оплаті в день тренінгу - екв. $160
при оплаті за 1-10 днів тренінгу - екв. $140
При оплаті за більш ніж 10 днів -: екв. $115
При оплаті всього курсу одним платежем 10% знижки: 8 * 115 = 920$ -10% = 828$


Курс розпочнеться 19 жовтня! Поспішайте!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення