«Жіночий Квартал»

Концерт «Жіночий Квартал» в Житомирі відбудеться 8 листопада о 18:00 в Житомирському телецентрі

Цієї осені прихильники «Жіночого Кварталу» зможуть зустрітися з улюбленими акторками та акторами на благодійних концертах в різних містах України. Глядачів чекає актуальний гумор на злободенні теми, іронічний жіночий погляд на сучасні проблеми та зворушливі і патріотичні музичні номери.

Своїми концертами актори «Жіночого Кварталу» хочуть підняти настрій українцям, підтримати кожного глядача у цей непростий час та зарядити вірою у нашу неминучу перемогу. Але найголовніше - тур «Жіночого Кварталу» має благодійну місію: допомогти нашим захисникам.

Частина коштів від продажу квитків та гроші з благодійних аукціонів під час концертів будуть передані на потреби військових частин ЗСУ та ТРО у кожному місті туру. Також на кожен концерт колектив «Жіночого Кварталу» виділяє квитки для родин переселенців з Бахмуту, Маріуполя та Херсону.

Нагадаємо, на чотирьох концертах благодійного туру «Жіночого Кварталу» у травні вдалося зібрати кошти (понад 430 000 гривень) на придбання п’яти дронів DJI Mavic 3 для військових з 22-ї бригади контрнаступу. Ці «пташки» вже на передовій – допомагають нашим захисникам нищити ворога, звільняти тимчасово окуповані території України і наближати нашу перемогу!

Сміємось – отже, перемагаємо!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення