Квест Стоп Наркотик

Квест Стоп Наркотик

СКОРО пройде пішохідний квест на тему «Стоп-наркотик». Запрошуються команди 2-3 людини віком від 16 років. Гравців чекають різноманітні логічні і не тільки завдання, орієнтування в міських умовах, робота з виданими на старті реквізитом і, звичайно ж, агентські завдання.
Квест - це гра в якій учавствуют командами або поодинці (залежить від формату гри), метою якої є проходження всіх рівнів раніше за інших. Завданнями можуть бути ребуси, логічні загадки і т. П., Які видаються гравцям через Інтернет-систему. Загадати можуть бути об'єкти в місті (або частини його). Після відгадування об'єкта / рішення логіки потрібно ввести знайдений код / ​​відповідь в ігрову систему. Від рівня до рівня гравці приходять до фінішу.
Дана гра розрахована на новачків, але також буде цікава і більш досвідченим гравцям. Більш детальна інформація за посиланням http://zt.qeng.org/?gid=1495 - там же потрібно реєструватися, створювати команду і подавати заявку на гру. Рекомендується також пройти тестову гру, яка знаходиться внизу головної сторінки для ознайомлення з ігровою системою.
Чекаємо ваших заявок і на грі! Гра тільки починається ...

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення