Notre Dame de Paris Le Concert

Фантастичний подарунок для всіх поціновувачів прекрасного і шанувальників яскравих шоу!

П’янкий аромат любові! КОНЦЕРТ Краси! Чарівності! НАСОЛОДИ!

Унікальний перфоманс наповнений яскравими емоціями! 7 солістів! Великий Симфонічний Оркестр, Хор, Рок Бенд, у концерті задіяно більше 30 тонн світлового та звукового обладнання. Неповторна, знайома до болю, та все ж абсолютно нова історія безсмертного кохання у Грандіозному виконанні!

Серед артистів глядач зможе розпізнати героїв роману Віктора Гюго «Собор Паризької Богоматері», трагічної і в той же час прекрасної історії красуні-циганки і трьох абсолютно по-різному закоханих в неї чоловіків.

Всі легендарні композиції виконуються на французькій мові.

Тексти - Люк Пламондон
Музика - Ріккардо Коччіанте

Чудові відгуки музичних критиків:
Звучання семи дивовижних голосів під надриви скрипок і плач віолончелей - справжній музичний вихор, що змусить Вас заново пережити, знову повірити і в черговий раз закохатися в прекрасне, отримавши унікальну можливість емоційно очиститися і, забувши про всі негаразди, відчути неповторний смак легенди.

Понад 150 артистів на сцені і тонни світлового і звукового обладнання, неймовірне шоу, свідком якого повинен стати кожен!

Красу і масштаб проекту, над створенням якого працювало понад 500 кращих фахівців, неможливо передати словами, це потрібно бачити, чути, відчувати, опинитися в епіцентрі подій.

Концерт Notre Dame de Paris - це духовна сповідь і вирок, шаленість і... емоції ... справжні ... неповторні!

Квитки можете придбати, натиснувши на кнопку під мапою в шапці події.

Коментарі до події (1)
  • Інна Нестерчук 01 Січня

    Як купити квитки. Кнопки нема.
Отримуйте
регулярні оновлення