Ліга Сміху. Команда «Дніпро». Гість програми - «Стадіон Діброва»

Ліга Сміху. Команда «Дніпро». Гість програми - «Стадіон Діброва»

Всі анонси від: Ракушка

Ліга Сміху  - українське телевізійне гумористичне шоу, телевізійні гумористичні гри, в яких команди різних колективів (навчальних закладів, вищих навчальних закладів, підприємств, міст і т. Д.) змагаються в гумористичних відповідях на поставлені запитання, імпровізаціях на задані теми , розігруванні заздалегідь заготовлених сцен і т. д.

 І сьогодні, з гастролями до Житомира приїзджають команди "Дніпро" та "Стадіон Діброва".

Команда Дніпро.
Команда "сторожилів" укранського гумору. Команда, яка не один рік брала участь у змаганнях вищого дивізіону КВН, а в своєму останньому сезоні в КВН навіть  виборала срібло турніру, після чого з почестями поїхала в Україну, де її учасники почала розвивати український гумор. Капітаном команди незміннно є Ігор Ласточкін.

 Команда "Стадіон Діброва".
Починали хлопці, як і практично всі лігосмішніки в КВН. У 2012 році в Кривому Розі існувала така команда, як «Арселор Міттал». Ось там   хлопці і отримували свій перший досвід виступів на великій сцені. Виступи в різних регіональних лігах КВН, втілювали в життя свої творчі проекти. Поступово хлопці зрозуміли, що розваги можуть в підсумку приносити їм заробіток. Так і була створена команда "Стадіон Діброва"
Головними дійовими особами команди є Ілля Бортуаль і Володимир Мартинець. Їх двоє, тому що в команді інколи з'являються інші гумористи, але головні ролі виконують саме Бортуаль і Мартинець.

Тож запрошуємо всіх! Початок о 19:00. Квитки можна придбати в шапці.


 

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення