Лускунчик і чотири королівства

Лускунчик і чотири королівства

Всі анонси від: Кінотеатр ім. І. Франка

У найважчі часи тільки Різдво приносить щастя в кожен будинок. Тільки ось юна Клара не хоче нічому радіти. Але її хрещений батько Дроссельмейер зробив їй незвичайний подарунок, який дозволив дівчинці потрапити в захопливий паралельний світ. Клара потрапила у світ, створений її загиблою матір'ю. У цьому королівстві є кілька областей: Країна Снігів, Країна Квітів, Країна Солодощів. Пробувши трохи там, дівчина зустрічає солдата Філіпа та розуміє, що вона принцеса, а мати її – королева. А ще Клара дізналася, що всі ці землі в небезпеці, адже їх хоче захопити Імбирна Мати разом зі своєю мишачою армією. Кларі треба дістатися до Четвертої Країни та дати бій ворогові. Цей світ потребує гармонії.

Фільм є адаптацією повісті-казки Е.Т.А. Гофмана "Лускунчик і Мишачий король".

Режисерами картини стали Лассе Халльстрьом і Джо Джонстон. Якщо перший займався раніше проектами "Що гризе Гілберта Грейпа?" (1993), "Хатіко: найвірніший друг" (2008), "Собаче життя" (2017), то в активі другого є роботи "Джуманджі" (1995), "Жовтневе небо" (1999), "Перший месник" (2011).

Головну роль Клари у стрічці виконала Маккензі Фой. Акторка відома за фільмами "Закляття" (2013) й "Інтерстеллар" (2014).

Також у картині зіграли: Морган Фріман ("Втеча з Шоушенку" (1994), "Сім" (1995), "Крихітка на мільйон" (2004, "Оскар" за "Найкращу чоловічу роль другого плану")), Кіра Найтлі ("Гордість і упередження" (2005, номінація на "Оскар"), "Спокута" (2007), франшиза "Пірати Карибського моря"), Хелен Міррен ("О, щасливчик" (1973), "Королева" (2006, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль"), "Аудієнція" (2012)).

Реліз стрічки відбудеться 24 жовтня 2018 року на екранах Франції.

Рейтинг: 8.69

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення