Луцьк-Шацькі озера-Брест-Біловезька Пуща

Луцьк-Шацькі озера-Брест-Біловезька Пуща

Всі анонси від: Турагенція "Патріот"

Програма туру:

1 день

06:00 Виїзд з Житомира
10:00 Прибуття до Луцька.
10:15-15:00 Екскурсія по старому місту: музей-аптека, Свято - Покровська церква, кірха-будинок Євангелістів, «Будинок з химерами», синагога, будинок Косачів, де проживала Л.Українка, костел св.Петра і Павла.
Екскурсія по підземних лабіринтах Луцька, які відносяться до XIV-XVIII ст.
Обід.
Екскурсія в замок Любарта - унікальна пам'ятка архітектури, стіни якої бережуть спогади про лицарські турніри, відважні бої і жертовні подвиги. Під час екскурсії замком вам покажуть рідкісні експонати єдиного в Україні музею дзвонів, древні стародруки музею книги, таємничі підземелля старовинного храму, інтер'єр середньовічної в'язниці.
18:00 Прибуття на базу відпочинку на озері Світязь.
19:00 Вечеря. Вільний час.

2 день

06:00 Виїзд на Брест.
11:00 Прибуття в Брест. Оглядова екскурсія по місту з відвіданням Брестської фортеці (монументи Мужності , ("Спрага"), пл. Церемоніалів, багнет-обеліск Вічний вогонь, Музей Бойової Слави). Екскурсія по Брестській фортеці.
14.00 Виїзд до Біловезької пущі.
15.00 Прибуття в пущу, обід. Відвідування Національного музею природи, вольєрів з тваринами, маєтка Діда Мороза і Снігурочки.
20:00-22:00 "Шопінг" у торговому центрі "Корона" (м. Брест).
23:45 Повернення на базу відпочинку на озері Світязь.

3 день

До 17:00 відпочинок на озері Світязь. До Ваших послуг: великий пляж, прокат човнів та катамаранів, пляжний інвентар, теніс.
17:00 Виїзд.
00:00 Повернення в Житомир.

У вартість туру входить:

  • транспортне обслуговування;
  • проживання у однокімнатних номерах для двох або трьох осіб. Номер Обладнаний ліжками, приліжковими тумбами, шафою для одягу, телевізором , столом та стільцями, холодильником. Санвузол: душова кабіна,  унітаз, умивальник(гаряча вода цілодобово).
  • екскурсійне обслуговування;
  • супровід групи по всьому маршруту;
  • страховка.

У вартість туру не входить:

  • вхідні квитки;
  • витрати на харчування.

УВАГА! Для проїзду на територію Республіки Білорусь дорослим потрібно мати закордонний або український паспорт (обов‘язково вклеєна фотографія при досягненні 25 та 45 років), особам до 16 років – проїзний документ дитини. 

По всім питанням телефонуйте на номери, які вказані під мапою в шапці події.  

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення