MAX BARSKIH Макс Барских в Житомирі

MAX BARSKIH Макс Барских в Житомирі

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Концерт MAX BARSKIH в Житомирі відбудеться 1 липня о 19:00 в Драматичному Театрі ім. І. Кочерги

MAX BARSKIH - віртуоз звуку, що будує мости між стилями та епохами. Його музика вже 15 років змушує серця мільйонів шанувальників не лише в Україні, а й за її межами битися у такт його геніальності. Не дивно, що він так впевнено входить до плеяди найкращих поп-виконавців нашої сцени.

І зовсім скоро у вас буде шанс почути його наживо

Подорож довжиною 15 років з Максом Барських

Кожен концерт MAX BARSKIH – це справжнє занурення в океан звуків та його неповторної енергії, що залишає слід у душі кожного глядача. За ці роки артист неодноразово забирав нагороди найвищих музичних інстанцій, включаючи MTV EMA, M1 Music Awards і навіть звання «GQ Людина року». Forbes у 2018 році визнав його музичним послом України у світі, і ми впевнені, що далі його шлях буде ще більш захоплюючим! І цей музичний феномен обіцяє підкорити кожного, хто прийде подивитися концерт наживо. Що ж саме на вас чекає – читайте далі.

 

Зустрічай Зорепад від МAX BARSKIH

Зорепад – новий альбом Макса Барських, який одразу взяв вершину чартів Apple Music. Деякі сингли з нього ви вже чули радіостанціями, а деякі – вперше почуєте на концерті. Крім того, у трек-лист увійшли найкращі хіти з 15-річної творчої кар'єри.MAX BARSKIH. Так, ви точно почуєте "Не плач", "Ритми", "Все можливо", "Тумани", "Бережі", "Лий, не шкодуй", "Подруга-ніч" та інші хіти.Готуйтеся до шоу світового рівня, яке змусить вас танцювати, підспівувати та заряджатися позитивом на всю зиму!

Важливо відзначити, що концерти в рамках туру мають благодійний характер, і частину зібраних коштів буде передано на потреби ЗСУ, тому купивши квитки вже сьогодні, ви зможете підтримати Україну на шляху до перемоги.

Так що зустрічайте! Приготуйтеся подарувати собі незабутній вечір, повний музики, енергії та яскравих вражень. Приходьте, щоб поринути у атмосферу, яка залишиться у ваших спогадах надовго.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення