Малюнок на воді

Малюнок на воді

Всі анонси від: Теретонія

21 травня у локації «Теретенія» на Київській, 17/1 відбудеться майстер-клас з Ебру для дітей від профі святкової майстрені «Figaro kids».

Тематичний захід не залишить байдужими діток. Навіть дорослі, яких в наш час дуже важко чим-небудь здивувати, завжди спостерігають, як їхня дитина створює справжню картину. При чому на майстер-класі батьки зможуть допомагати їм в цьому, або,  якщо захочуть, зможуть просто кавувати й гарно провести час в «Теретенія».

Програма розрахована для дітей 4-7 років.
Максимальна кількістьть дітей – 10.
Тривалість - 40-50хв.
Ціна - 80грн/особу.

Техніка малювання на поверхні води, ЕБРУ - неповторна! Просто на очах звичайні фарби перетворюються на дивовижні пейзажі. Двічі створити один і той же малюнок неможливо, саме тому, Ваша дитина стане власником єдиного у світі АКВА-шедевру.

 
На майстер-класі з дітками будуть працювати досвідчені фахівці святкової майстерні «Figaro kids». Після закінчення, кожна дитина зможе забрати свою роботу на згадку. Забронюйте місце у майстер-класі за допомогою телефону, вказаному в шапці події.


P.S. Цікаві майстер-класи в «Теретенія» на Київській, 17/1 будуть проходити на постійній основі щовівторка. Не пропустіть анонси.
Початок о 16:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення