Ми

Ми

Молода сім'я Вілсонів (тато, мама, дочка, син) хочуть лише одного – відпочити подалі від щоденної рутини. Із цією метою вони приїжджають до пляжного будиночку, щоб як слід розслабитися. Кругом океан, тонни піску та затишні стіни – рай для сім'ї. Їх ідеальне проведення часу із друзями руйнують непрохані гості – нові сусіди з поганими намірами. Коли настає ніч, сім'я зустрічається віч-на-віч із найстрашнішим, із чим тільки можна зустрітися – вони бачать свої копії. Ці допельгангери хочуть знищити Вілсонів будь-якими засобами. Сім'я починає жити в постійному страху та розуміє: або їх уб'ють, або вони. Це буде жорстока гра в кішки-мишки, де програти може будь-хто.

Режисером фільму є Джордан Піл, який у цьому ж амплуа номінувався на "Оскар" за проект "Геть" (2017 + "Оскар" за "Найкращий сценарій").

У картині зіграли: Вінстон Дьюк ("Чорна пантера" (2018)), Лупіта Ніонго ("12 років рабства" (2013, "Оскар" за "Найкращу жіночу роль другого плану"), "Королева з Катве" (2016)), Еван Алекс, Шахаді Райт Джозеф.

Реліз стрічки відбудеться 14 березня 2019 року.

Рейтинг: 4.73

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення