Мультфільм "Елвін та бурундуки 4: Бурундомандри"

Мультфільм "Елвін та бурундуки 4: Бурундомандри"

Серія: Елвін та бурундуки
Назва: Елвін та бурундуки 4: Бурундомандри / Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Категорія: Скоро2016
Прем’єра (в Україні): 07.01.2016
Тривалість: 01:26:00
Рік: 2015

 

Короткий опис: Трилогія про співаючих гризунах зібрала в світовому прокаті більше $ 1 млрд. Перші дві повнометражні картини були тепло прийняті глядачами, а ось третя частина стала для багатьох глядачів абсолютним розчаруванням. Творці змушені були визнати провал і пообіцяли реабілітуватися в новому сімейному кіно-мультфільмі. Судячи з захопливого сценарію, режисерові вдасться повернути колишню славу. Запрошуємо дивитися мультик Елвін та бурундуки 4: Бурундомандри онлайн на нашому ресурсі. Насолоджуйтесь переглядом.

Повний опис: Кохання — це одне з найсильніших почуттів на землі. Воно може з’єднувати людей, утворювати сім’ї, а з іншого боку може спричинити до розлучення друзів. Якраз другого і побоюються всіма улюблені бурундуки. Вони дуже люблять свого господаря і вважають, що якщо він одружиться, то перестане приділяти їм увагу.

Бурундуки вирішують знову об’єднатися і терміново виїжджати в Нью-Йорк. Адже саме в цьому місті Дейв хоче зробити пропозицію. Бурундуки сідають у машину і вирушають в далеку дорогу. У них на шляху встануть недоброзичливці, вони заздрять маленьким зіркам і хочуть їх убити. Чи зможуть бурундуки подолати всі перешкоди? Чи вийде у них дістатися до міста? Чи зможуть вони переконати Дейва і зруйнувати його плани? Чи одружиться господар бурундуків? Запрошуємо подивитися мультик Елвін та бурундуки: Бурундомандри онлайн українською на нашому інтернет-кінотеатрі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення