Музична оперета «Моя жена - лгунья»

Музична оперета «Моя жена - лгунья»

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

21 жовтня в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги відбудеться житомирська прем'єра вистави «Брехуха» за мюзиклом Юрія Рибчинського та Вадима Ільїна «Моя дружина - брехуха».

Поставила виставу молодий режисер, одна з переможниць театральних лабораторій «Відкриті двері», Катерина Зеленська.

«Моя дружина - брехуха» - комедія положень. Головний режисер музкомедії Володимир Підгородинський нагадав, що це вже третя постановка мюзиклу в одеському театрі. За його словами, Катерина знайшла «цікаве, стильне, несподіване рішення» п'єси.


Сама ж режисер зазначила, що спектакль зроблений в стилі раннього німого кіно. На таке рішення її наштовхнула музика. Е. Зеленська також виступила хореографом-постановником. За її словами, в такому поєднанні функцій є своя перевага: не треба пояснювати хореографу, що хоче режисер.

«У такому світлі балет театру ви ще не бачили», - інтригує молода постановниця. Вона також додала, що привела вихідний матеріал «до свого бачення» і знайшла «нестандартне рішення» комедії, що стало вже класичним.

Диригент-постановник вистави Володимир Дикий в свою чергу зазначив, що, спільно з головним хормейстером театру Юрієм Литовко «трошкі ускладнив» музику вистави, ввів сучасні інструменти. Тепер вона буде звучати «в більш джазовій манері» з елементами джаз-року.

Тож приходьте! Початок о 19:00 в Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення