На межі світів

На межі світів

Тіна працює прикордонником. На перший погляд важко зрозуміти, за що її взяли на таку важливу роботу. Але в дівчини є особливий дар – вона вміє нюхом визначити що приховує людина. Вона може розпізнати за допомогою свого носа будь-які емоції, дізнатися про провини людини. Такий навик допоміг їй не пропускати злочинців через кордон. Але ось одного разу вона зустріла чоловіка, запахи якого не змогла розпізнати. Його звуть Воур. Чоловік приховує те, що їй не вдається розкрити, як було завжди. Тіна почуває якусь тягу до цього незнайомця... Коли ж ці двоє незвичайних людей зблизилися, дівчина дізналася все про нього і про себе. Вони не належать цьому світу та знаходяться на кордоні з іншим. Її життя вже ніколи не буде колишнім.

Фільм заснований на однойменній новелі Юни Айвіде Ліндквісти.

Режисером картини є Алі Абассі, який раніше займався стрічкою "Шеллі" (2016).

Головні ролі у фільмі виконали Єва Меландер (серіал "Міст") й Ееро Мілонофф ("Найщасливіший день в житті Оллі Мякі" (2016)).

Прем'єра картини відбулася 10 травня 2018 року на Каннському кінофестивалі, Франція, де отримала нагороду "Особливий погляд Каннського кінофестивалю".

Рейтинг: 6.77

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події (1)
  • Ольга Ренкас 11 Листопада

    Не тратьте свое время и деньги. Хуже фильма не видела. Отвратительные сцены, после половины фильма ушли не досмотрев.
Отримуйте
регулярні оновлення