Навчальний семінар  «Розлади спектру аутизму» для фахівців й батьків

Навчальний семінар «Розлади спектру аутизму» для фахівців й батьків

Всі анонси від: LIFE Skills

Центр розвитку сім’ї та особистості «НАВИЧКИ ЖИТТЯ» запрошує на навчальний трьохденний семінар для фахівців й батьків

«Семінар з розвитку соціальних ініціацій, експресивної комунікації й гри у дітей з розладами спектру аутизму , а також у дітей з затримкою комунікативних навичок.»

29 червня -1 липня 2019 року у Житомирі.

Тренер:
Доктор Еллі Вейнер (США) має ступінь доктора психологічних наук(PhD), є ліцензованим клінічним психологом і доцентом кафедри психіатрії в Медичному центрі університету Раш (Rush University Medical Center). Вона є керівником досліджень у центрі обстежень, досліджень та лікування аутизму (AARTS), а також працює у відділенні поведінкового здоров’я населення.
Сферами наукових інтересів доктора Вейнер є розробка та оцінка поведінкових втручань для дітей з розладами спектру аутизму (РСА).

На семінарі будуть презентуватися втручання щодо покращення навичок соціальних ініціацій, експресивного мовлення й гри у дітей у дітей з розладами спектру аутизму , а також у дітей з затримкою комунікативних навичок.
- Втручання є найбільш корисними для дітей розвиткового рівня від 18 місяців до 4 років. Найкращі для дітей які не використовують повні речення для комунікації.
- Стратегії будуються на багатьох з тих втручань , які вивчалися на RIT , але дають ще більше ідей як можна отримати увагу дитини й розвинути навички експресивної комунікації
- На семінарі буде багато відео, демонстрацій й рольових ігор, що дасть можливість добре навчитися використовувати даня втручання.


29 червня з 10:00-17:00
Метод неструктурованої оцінки імітації (Unstructured Imitation Assessement)
Допомогає фахівцям чи батькам , які використовують RIT з дітьми, що мають РАС, оцінити прогрес дитини в розвитку імітації, задля виявлення готовності до переходу до розвитку наступної групи навичок .

30 червня з 10:00-17:00
Тренінг з розвитку соціальних ініціацій й експресивної комунікації

1 липня з 10:00- 17:00
Тренінг з розвитку гри у дітей з розладами спектру аутизму , а також у дітей з затримкою комунікативних навичок.
Направлений на розвиток наступної групи навичок, після того, як дитина вже має погрес в розвитку навичок реципрокної імітації.

Перевага надаватиметься учасникам, які вже проходили навчання у методі RIT.

Місце проведення семінару: Центр розвитку сім'ї та особистості "НАВИЧКИ ЖИТТЯ".
Житомир, вул. Князів Острозьких 83б, конференц зал.

Семінар викладатиметься англійською мовою із послідовним перекладом українською.

Вартість участі у семінарі для фахівців: 2600 грн при реєстрації і оплаті по 10 червня включно, з 11 червня - 3000 грн.
Вартість участі у сімінарі для батьків дітей з РСА: 1300 грн при реєстрації і оплаті по 10 червня включно, з 11 червня -1500 грн

Оплата здійснюється у повному розмірі після підтвердження отримання заявки та можливості участі у семінарі. При зміні рішення щодо участі у семінарі у термін до 22 червня 2019 року передоплата повертається у розмірі 90% від початкової суми. При зміні рішення у термін після 22 червня передоплата повертається у розмірі 75% від початкової суми.

Учасники семінару (фахівці) отримають сертифікат участі в семінарі від центру розвитку сім'ї та особистості «НАВИЧКИ ЖИТТЯ».

Кількість місць обмежена.

Для подання заявки на участь в семінарі необхідно надіслати лист на адресу [email protected]
,вказавши в ньому ваше ім’я та прізвище, контактні дані (місто, телефон, електронна адреса), місце роботи та посаду.

Якщо ви надіслали листа і протягом декількох днів не отримали відповіді електронною поштою , просимо зв’язатися з нами за телефонами, вказаними в шапці події.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення