НОВИЙ 2016 РІК В ЗАКАРПАТТІ

НОВИЙ 2016 РІК В ЗАКАРПАТТІ

30.12.2015 о 20-00 посадка туристів в м. Києв (від Південного терміналу залізничного вокзалу)

22-00 посадка туристів в м. Житомир (пл. Перемоги, біля танку)

31.12.2015 ≈ 9-00 год. - Прибуття в с. Воловець розселення в приватному готелі "Надія", "Над Вичов", "Вікторія", "Гостинный двор".

Готелі розташовані неподалік від мальовничого озера Синевір та водоспаду Шипіт.

Сніданок. Автобусно-пішохідна екскурсія з відвідуванням гірськолижного курорту «Пилипець»: підйом на панорамному підйомнику на оглядовий майданчик гори Гимба (1491 м.) Потім Вам надасться можливість побачити унікальний водоспад Шипіт - один з найбільш повноводних і найпрекрасніших водоспадів не тільки Закарпаття, а й усієї України: виблискуючими каскадами вода падає з висоти 14 метрів. Кожен, хто стоїть біля водоспаду, обов’язково почує в його шепоті якусь із казкових легенд, якими так прикрашені історії екскурсоводів.

На зворотньому шляху заїдемо в Закарпатське село Келечин, де знаходиться одне з найбільших в Україні родовищ залізистих мінеральних вод. В околицях села Келечин знаходяться три мінеральних джерела, мінеральна вода яких відрізняється дуже оригінальним і яскраво вираженим смаком і ... кольором - яскраво-оранжевим. Видовище - фантастичне: мінералка витікає в струмок, роблячи його абсолютно помаранчевим! 

Повернення в готель. Підготовка до новорічного святкування.

Зустріч Нового 2016 року! Казкові засніжені гори, багаторічні традиції і вишукана закарпатська кухня - ідеальне місце для зустрічі найчарівнішого свята року.

Для Вас - святковий бенкет, розважальна програма за участю Діда Мороза та Снігуроньки, тематичні ігри, хоровод навколо закарпатської ялинки, новорічний феєрверк!

01.01.2016 Пізній сніданок.

Виїзд на гірськолижний курорт «Плай».

Катання на лижах, санях, сноубордах. «Плай», або як його ще називають «Маленький Буковель», діє з 2007 року, з року в рік добудовується і розвивається. На даний момент діє близько 6 гірськолижних трас - від простих до екстремальних.

Повернення в готель. Вечеря. Вільний час (колиба, шашлик, сауна). Всі бажаючі матимуть змогу відвідати форелеву ферму.

02.01.2016 Сніданок. Відвідування палацу- садиби "Замок Шенборнів"

Цей палац був побудований графом Ервіном Фрідріхом Шенборн-Бухгаймом у 1890—1895 роках. Коло палацу був розбитий чудовий сад-дендрарій (нині Парк санаторію «Карпати») із декоративним озером у центрі. Висаджені рідкісні породи дерев — самшит, катальпа, сосна Веймута, канадська ялина, японська вишня (сакура), розовий бук, італійська глиниця; чагарників — дойція, гортензія тощо. Сам мисливський замок побудований у неоромантичному стилі, що поєднує романські та готичні мотиви. Оригінальність палацу ще й у тому, що він має 365 вікон (кількість днів у році), 52 димоходи (кількість тижнів у році) і 12 входів (алегоричний ряд можна доповнити самому). Замок прикрашений багатим декором (барельєфи, флюгери, вітражі) на тему родової геральдики графів Шенборнів; діє баштовий годинник з курантами. У палацовому парку встановлені закладний пам'ятний знак (з написом угорською мовою) і дві скульптурні композиції — «Олень» і «Ведмедиця з ведмежатком». Обриси викопаного наприкінці XIX століття ставка (за задумом власника парку) умовно відтворюють карту Австро-Угорської імперії. Наприкінці XIX століття зображення замку-палацу виступало на громадській печатці сусіднього містечка Чинадійово (Сент-Міклош). 1945 року земля та маєтки були націоналізовані, а мисливський замок Шенборнів став санаторієм «Карпати». Частина інтер'єру палацу (меблі, інші коштовні речі) передана до фондів Ужгородського краєзнавчого музею.

Виїзд в м. Берегове. Невід’ємною частиною історії міста Берегово є виноробство. Ще в період з XVII ст. по першу половину XX століття в основі оточуючих місто пагорбів були вирубані великі винні підвали. Відвідування одного з таких підвалів - частина запланованої нами екскурсії «Дегустація Закарпатських вин». Відвідаємо «Старий підвал», розташований в горі, по якій колись проходили північні кордони Римської імперії, і має солідний вік - понад 300 років.

Дегустація традиційних закарпатських вин, натурального соку і страв, а також огляд старовинного чинного винного підвалу і пристроїв для приготування вина і, звичайно ж, придбання вподобаних сортів вина - ось мета цієї екскурсії.

Завершенням цього екскурсійного дня стане відвідування знаменитих на весь світ термальних басейнів Закарпаття в с. Косино.

На території комплексу «Термальні води «Косино» розміщені п’ять басейнів, три з них термальні. Температура в термальних басейнах +41 ° C. Термальні води в селі Косино, за складом, є унікальними не тільки в Україні, а й у всій Європі за винятком води, якій лікуються у всесвітньо відомому санаторію «Гайдусобосло» (Угорщина).

Повернення в готель. Вечеря. Вільний час (колиба, шашлик, сауна, форелева ферма).

03.01.2016 Сніданок. Звільнення номерів.

Відвідування гірськолижного комплексу «Плай»: катання на лижах, санках, сноубордах.

15.30. виїзд у м. Львів.

17.00 - 20.30. Вільний час.

Пропонуємо ознайомитись із вечірнім життям цього дивовижного міста, помилуватися його казковою архітектурою. Ви подаруєте собі незабутні враження від відвідування колоритних і вже таких відомих закладів старого міста як "Криївка", "Антикризова кнайпа", "Під Сіньою Пляшкою", "Гасова Лямпа".

21:00 виїзд в м. Житомир/Київ

04.01.2016

04:00 прибуття в Житомир. 06:00 прибуття в Київ

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення