Нумерологічна гра «9 світів»

Нумерологічна гра «9 світів»

Трансформаційна нумерологічна гра «9 світів» - це спосіб самопізнання і діагностики свого стану, своїх соціальних ролей, емоцій, якостей і моделей поведінки. Також це відмінний спосіб пошуку власних ресурсів.

Рецепт гри простий: це комплекс класичної і ведичної нумерології, архетипів Таро, психодрами, психології, розбавленої гумором.
У гру можна входити з будь-яким запитом. Поступове просування по полю і моделі взаємодії з іншими гравцями повитягують приховані мотиви, щирі бажання і живі емоції.
Кожна гра унікальна і збирає в своєму полі не випадкових учасників. Провівши вже більше 20 ігор, хочу зазначити індивідуальний хід подій і емоційний фон в кожній окремій грі. Учасники ігор підтверджують, що процеси, запущені грою, тривають ще тривалий час, іноді, навіть місяцями.
Секрет трансформаційних ігор в цілому, і «9 світів», зокрема, в тому, що залучаючись в гру, ми перестаємо усвідомлено контролювати свою поведінку. А хитре поле гри створює нам ситуації, які ми проживаємо в реальному житті, тільки в грі ми поводимося природно, не виливаючись.
Якщо Ви хочете повивчати різні сфери життя і знайти необхідні ресурси для досягнення своїх цілей, «9 світів» - це те, що Вам потрібно зараз.

Кількість учасників в грі: від 4 до 8;
Час однієї гри: 5 годин;
Вартість участі: 350 грн.

Автор і ведучий: Владислав Грицай (Vladislav Gritsay) - майстер нумерології, Таро, психодрама-практик, експерт ТВ-програм.
Учасник 15 сезону «Битви екстрасенсів» (СТБ).
Засновник майстерні позитивної нумерології Владислава Грицая. (Більше 80 випускників за два роки). Практика консультування більше 8 років. Більше 4500 індивідуальних консультацій.

Зареєструватися на гру можна тут

Додаткова інформація за номером, який вказаний під мапою в шапці події (Ірина).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення