Олександр Малінін

21 травня відбудеться довгоочікуваний концерт Олександра Малініна у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги! Найвідоміший співак, композитор, володар безлічі нагород і звань, в тому числі Народного артиста України, виступить для вас!

Його мистецтво підкорило серця мільйонів слухачів. Художній стиль Малініна повен гідності і високого благородства, а тому зрозумілий усім. Творчість артиста, безумовно, увійшло до золотої скарбниці вітчизняної естрадної культури. Композиції Олександра Малініна органічно поєднують сучасне звучання і традиції романсу. Глибокі і щирі інтонації виконавця змушують тремтіти серця публіки. Особливо її жіночої частини!


Глядачі виявляються заворожені характерною задушевністю, єсенинським бунтарським духом, відчайдушною відвагою і аристократичною витонченістю. До речі, співак вірний своєму репертуару і сценічному образу вже багато років. Малінін сам вибирає пісні, віддаючи перевагу творам поетів-класиків чи віршам з глибокої внутрішньою енергетикою.

Точка відліку в творчій кар'єрі артиста - 1988 рік. З тих пір Олександр Малінін випустив близько 30 альбомів! До речі, два з них українською мовою - "Червона калина" (2003 рік) і "Чарівна скрипка" (2006 рік).


Чекаємо всіх 21 травня у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення