Олена Гончарук

Олена Гончарук - відома українська співачка. Вона закінчила Національну музичну академію України імені П.  І. Чайковського, а також  навчалася та закінчила Київський університет культури і мистецтв.

З 2008 року є солістклю Національної опери України.

У репертууарі співачки є партії : Наталки ( «Наталка Полтавка» МиколиЛисенка), Сьюзен ( «Весілля Фігаро» Вольфганга Моцарта), Розалінди ( «Летюча миша» Йоганна Штрауса), Фраскіти, Мікаели(«Кармен» Жоржа Бізе), та багато інших. Також у арсеналі співачки є багато концертних арій, романсів, неокласичних творів, романсів та пісень українських і зарубіжних композиторів. 

У 2008 році Олена Гончарук брала участь у Міжнародному проекті постановки опери «Кармен» Жоржа Бізе, де виконувала партію Фраскіти та Мікаели. З цією постановкою вона гастролювала в Бельгії, Нідерландах, Болгарії, Угорщини, Німеччини та інших країнах.

Має багато виступів (в тому числі індивідуальні проекти) в різних концертних залах в Києві (Національний палац «Україна», Будинок актора, і «Творча вітальня ім. І. Кзловського»  та інших). 

Окрім кар'єри співачки, Олена Гончарук працює старшим викладачем в Київському університеті ім. Б. Грінченка.

Також співачка має записи на телебаченні та радіо. Веде наукову діяльність.

Співачка виступить у філармонії Святослава Ріхтера 24 травня. Квитки можна придбати за посиланням в шапці події.

Тож приходьте! Початок о 18:30.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення