Open Kids - великий сольний концерт

Open Kids - великий сольний концерт

Всі анонси від: Обласний драмтеатр

Open Kids - концерт в форматі Magic Show!

Найпопулярніша група серед дітей і підлітків - Open Kids, виступить з новою концертною програмою Magic Show by Open Kids.

Open Kids - це діти і підлітки, які з року в рік продовжують надихати своїх однолітків і молоде покоління на віру в себе і звершення своєї мрії! Саме в цьому році, група задумала показати кожному глядачеві захоплюючу Magic Show і надихнути кожну дитину повірити в свої сили, а найголовніше - почати діяти вже сьогодні. Magic Show by Open Kids - це незвичайні трюки, фокуси і круті містичні постанови, які занурять глядача в неймовірні події, що відбуваються не тільки на сцені, а й навколо кожного гостя шоу!

Над шоу-програмою працює команда професійних ілюзіоністів "Magic Five", які є ще й популярними блогерами, чий канал налічує близько 2 млн підписників. Тому, співпраця Magic Five і Open Kids - це поєднання сучасної магії і популярної музики, в результаті чого ви станете свідком абсолютно нового формату шоу!

Для концерту створюються унікальні декорації, світлові рішення, готується лазерне шоу і несподіваний сценарій з використанням професійних танцювальних постановок. І звичайно ж, ви почуєте нові треки, які встигли стати популярними, а для вас такими улюбленими:)

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення