Open Mic Stand Up in Kocherga Bar

Open Mic Stand Up in Kocherga Bar

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ТА ГЛЯДАЧІВ
Відкритий мікрофон - це майданчик, де коміки будь-якого рівня можуть прийти і розповісти свої жарти, або просто поділиться своїми думками.
Будь-який бажаючий може прийти і спробувати себе в жанрі Stand Up Comedy.

УМОВИ, для виступаючих:
-Зареєструватись на подію (зробити репост запису заходу, поставити плюс в коментарі до запису, прийти в "Kocherga Bar" по вул. Івана Кочерги 5, до призначеного часу.)
НА Відкритий мікрофон ДІЮТЬ 2 ПРОСТИХ ПРАВИЛА:
- У виступаючих / коміків, тобто до 10 хвилин часу на виступ. Якщо після 4 хвилин з початку виступу, зал не готовий відпускати вас зі сцени і бажає слухати вас і далі, ви можете продовжувати. В іншому випадку буде включена фонова музика, яка означає, що ваш виступ підійшло до кінця.
- Під час виступи не заборонений мат., Якщо він не становить 90% виступу і не є єдиною причиною сміху.

(За порушення правил, які виступають будуть схильні до системі штрафів)

ВІДМОВА ВІД УЧАСТІ
- Зареєстрований комік, ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ попередити про це як мінімум до 15:00 в день виступу. В іншому випадку він потрапить під систему штрафів.

ДЛЯ ГЛЯДАЧІВ:
- Це безкоштовна стендап-вечірка! -місце, Де збираються коміки різного рівня. Роблять перші кроки в гумористичному жанрі, або ж перевіряють і відточують свій матеріал. Саме на "Відкритому мікрофоні" Ви можете побачити, як з'являються цікаві коміки вашого міста у яких можливо буде майбутнє в жанрі стендап-комедії. Можливо так само бронювання столів за телефоном, вказаним на афіші.

Отже:

Що: Відкритий мікрофон / Стендап / Житомир
Де: по вул. Івана Кочерги 5,
"Kocherga Bar"
Коли: о 19:00 / дата на афішах /
Вхід вільний.
18+
Деталі тут:
https://vk.com/event142280510
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення