Осінні спогади

Осінні спогади

Події розгортаються у віддаленому карпатському селі. Місцевий скульптор Сашко (Олександр Ігнатуша) тяжко переживає смерть дружини. Отримавши поранення, із зони АТО повертається доброволець Анатолій (Дмитро Лінартович). Узагалі-то він музикант, але радо береться допомагати Сашкові в майстерні. Якось селом промайнула звістка: в лісі знайшли непритомну жінку. Це Іме (Назанін Ахмади Шахпурабади), сліпа біженка з Ірану. Вона хотіла потрапити в Європу, а натомість опинилася в українському селі. І Сашко, і Анатолій закохуються в дівчину, яка більше ніж будь-хто з них потребує підтримки та допомоги.

Драму «Осінні спогади» знято міжнародною командою кінематографістів. Для зйомок обрали село поблизу Трускавця. Тема війни близька багатьом учасникам знімального процесу. Затвердженого на роль, Дмитра Лінартовича було призвано на АТО, та Міністерство оборони України погодилося на місяць відпустити його задля участі в стрічці.

«Осі́нні спо́гади» — український драматичний фільм, знятий Алі Фахром Мусаві у копродукції з Іраном і Чехією. Прем'єра стрічки відбулася 24 серпня 2016 року в Рівному. В україньский широкий прокат фільм вийшов 6 жовтня 2016 року. Фільм розповідає про українського військового, який закохується у незрячу біженку з Ірану.

Дозволяється відвідування сеансів  за запрошеннями в кількості  не більше 6 осіб на фільм

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення