Персонал як ресурс.  Методи протидії вигоранню

Персонал як ресурс. Методи протидії вигоранню

Програма розроблена психологом, який багато років займається темою емоціонального вигорання і стресостійкості. В программу внесений персональний управлінський авторський досвід.

Кому буде цікавий тренінг:
1. ТОП-менеджмент компанії - можливістю ефективного перегляду стратегії взаємодії компаній з персоналом. Він дає інструменти по підвищенню лояльності і ефективності персоналу.
2. Співробітники HR відділів - інструментами оцінки зон ризиків в системі мотивації, підбору, адаптації персоналу і в інших напрямках діяльності. Тренінг дозволяє побудувати систему профілактики вигорання у вже існуючі HR процедури.
3. Лінійним керівникам і ключовим співробітникам. Ці ті працівники, з втратою яких компанія може зазнати великих збитків. Для даних співробітників тренінг дає інструменти боротьби з вигоранням, можливості пошуку нових внутрішніх ресурсів і створення персональної системи безпеки своєї професійної кар'єри.

Комплексний підхід у вивченні тематики емоціонального вигорання - 3-х рівнева модель вигорання. Така модель дозволяє формувати системні рішення в питаннях мотивації персоналу та використання емоціональних ресурсів.
Програма тренінгу пройшла попереднє використання для різних категорій учасників: співробітників силових структур, державних чиновників, офісних службовців, персоналу і офісних підрозділів, волонтерів, учасників бойових дій, рядового персоналу та керівництва.


Що отримують учасники тренінгу:
1. Тренінг дозволить Вам вплинути на персонал, зрозуміти, наскільки дійсно потрібно утримувати, а також укладати договір із співробітниками;
2. Програма тренінгу дозволяє підвищити лояльність ключових співробітників, що позитивно впливає на ефективність їх діяльності;
3. Завдяки участі в тренінгу підвищується професійна мотивація ваших ключових співробітників і керівників;
4. Тематичні блоки програми, що присвячені оцінюванню організаційних факторів, дають можливість провести оперативний аудит ефективності існуючих в компанії HR процедур;
5. Участь у програмі, що дозволяє безпосередньо під час тренінгу змінити картину кар'єрного розвитку ваших співробітників. Їх діяльність стає наділеною новими професійними сенсами.

Автор і тренер програми:
Валентин Кім (Валентин Кім)
Бізнес-тренер, психолог - експерт телеканалів «Україна», «1 + 1» та СТБ. Експерт з підготовки комунікативних навичок, психолог-експерт у сфері підготовки кадрів персональної безпеки.

Вартість участі: 1200 грн;
При оплаті до 31.12 - 1000 грн;
Для сімейних пар діє додаткова знижка 10%.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення