Персональна виставка Дмитра Михайловського «Серед білого дня»

Персональна виставка Дмитра Михайловського «Серед білого дня»

Всі анонси від: Дім культури

В Домі української культури відбудеться відкриття персональної виставки молодого художника Дмитра Михайловського "Серед білого дня". 

На виставці буде представлено більше 20-ти робіт в техніці олійного, акрилового живопису та графіки. На створення робіт Дмитра надихав і рідний Житомир, і люди, які в ньому живуть. Є й інші роботи, які відображають оптимістичне бачення світу художника.

Виставка буде відкритою з 29-го жовтня по 22-ге листопада.

Творчість Дмитра Михайловського, яку він представить вашій увазі, різноманітна - це і картини в класичній техніці і авторській. Художник ще знаходиться в пошуках свого місця в мистецтві та мистецтва у собі.

Головною пристрастю художника є портрет.

Трошки інфомації про Дмитра Михайловського:

Народився в 1991 році в місті Житомир. Навчався у Київському Національному транспортному університеті на інженера, який закінчив у 2013 році. Але тяжіння займатись улюбленою справою взяло гору та у 2014 році Дмитро повернувся назад до Житомира, де до 2018 року він навчався в КПСМНЗ Художній школі Житомирської міської ради. Дмитро є учасником пленерів та інших художніх виставок. Є переможцем конкурсу писанок 2018 року, який відбувається в нашому місті щорічно.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення