Бампер і Сус 13 квітня у Житомирі

Бампер і Сус 13 квітня у Житомирі

Всі анонси від: Житомирський обласний телецентр

«Добрий вечір! Впали двері!» 

Отамани гарячого українського гумору 18+ Бампер і Сус у межах весняного туру Україною на підтримку ЗСУ їдуть у Житомир!

13 квітня о 19.00 у телецентрі виступлять з новою вибуховою концертною програмою і головною ціллю — наповнити серця глядачів позитивом та радістю й зібрати кошти на купівлю нових автівок для захисників.

Справжні і щирі — Бампер і Сус «свої» для всіх!

Вони не ховаються за гучними гаслами, пафосними званнями чи «політкоректними» й солоденькими жартами, що прикрашають дійсність.

Без цензури жартують про наше життя й актуальні проблеми. Роблять це так тонко і влучно, що сльози від нестримного сміху — незмінна реакція на кожному їхньому концерті.

Квитки на концерт встигніть купити за цим посланням https://zhytomir.karabas.com/ua/petro-bamper-i-sus-60/order/



Просто гарно прописаний текст стендапу чи гумористична програма з «тєлєку»? Точно ні!

Концерт Бампера і Суса — це значно більше й на 1000% крутіше і незабутніше. Імпровізація тут і зараз та жодних обмежень чи повторень!

Під час минулого туру Бампер і Сус вразили всіх піснями і за донати вручали глядачам «повістки».

А за той час, що не виступали у Житомирі, об’їздили незліченну кількість військових частин та полігонів, запаливши своїм гарячим гумором захисників, й оголосили навіть збір на купівлю…винищувача F-16.

«Простих задач не любимо! Як і наші захисники та весь український народ, — говорять Бампер і Сус. — І хоч всі розуміли, що винищувач нам ніхто не продасть, коштів ми зібрали на секундочку — на 16 автівок! Їх тут же передали на фронт і працюємо далі! У перервах між турами їздимо з концертами до воїнів постійно. Бо то найбільше щастя — бачити, як від кількох годин сміху їхні очі запалюються новою силою. І це завжди подвійна сила, коли приїжджаєш до військових не з пустими руками, а — з автівками-подарунками від вас, рідненькі наші глядачі. Машина для військових — трудомісткий процес. Знайди, купи, привези, відремонтуй. Та найголовніше те, що коли машина приїжджає туди, значить — буде їздити, дарувати мобільність і рятувати життя. Тож на концертах весняного туру плануємо за вашою допомогою, рідні українці, зібрати якнайбільше для найкращих! Приходьте самі і передавайте дати нашого туру у вашому місті всім, кого знаєте. Разом ми — сила!»

Бампер і Сус — гумористи, чиї веселі відео з полум’яними жартами 18+ понад 9 років тому стали справжнім вибухом українського Ютубу.

Відверті, нетипові, патріотичні і шалено смішні! 

Дует безкомпромісного Петра Бампера і його вірного друга Суса миттю скорив мільйони сердець, а актори стали справжніми народними улюбленцями.

Сьогодні Бампер і Сус випускають власний серіал «Пригоди Бампера і Суса» і знімаються у найпопулярніших українських фільмах, щороку на концертах збирають аншлаги у всіх містах та із 2014 року є одними з найвідоміших волонтерів України та улюблених гумористів захисників України.

Житомиряни та всі гості міста, не пропустіть новий концерт ТОПових гумористів без жодних комплексів та упереджень, носіїв народної мудрості і тих, хто здатні запалити публіку з найперших секунд.

13 квітня о 19.00 у телецентрі на концерті Бампера і Суса в Житомирі влучні жарти, максимальний інтерактив, яскраві емоції та вибухові враження на 1000% гарантовані всім.

Концерт Бампера і Суса — кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і підтримати ЗСУ!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення