Покемон детектив Пікачу

Покемон детектив Пікачу

Всі анонси від: Кінотеатр ім. І. Франка

Чи мріяли ви мати свого власного покемона? А детектива світового класу, якого звуть Пікачу? У світі, де люди та покемони існують у гармонії, це можливо. Двадцятиоднорічний Тім і Пікачу познайомилися за вельми дивних обставин – батько хлопця, який був одним із найкращих детективів у світі, зник за загадкових подій. Син хоче зробити все можливе, щоб знайти тата, а допоможуть йому в цьому саме детективні здібності Пікачу. Зазвичай люди не розуміють покемонів, а покемони людей, але в Тіма та Пікачу вийшло спілкуватися один із одним. Тепер під час їх грандіозного розслідування партнерів чекає багато покемонів, розкритих таємниць і змов.

Режисером фільму став Роб Леттерман, який раніше займався проектами "Підводна братва" (2004), "Монстри проти прибульців" (2009), "Страшилки" (2015).

У картині зіграли чи озвучували персонажів: Джастіс Сміт ("Паперові міста" (2015), "Світ Юрського періоду 2" (2018), серіал "Відпал"), Райан Рейнольдс ("Пропозиція" (2009), "Похований заживо" (2010 ), "Дедпул" (2016)), С'юкі Вотерхаус ("Із любов'ю, Рози" (2014 року)).

Реліз стрічки відбудеться 8 травня 2019 року на екранах Швеції та Нідерландів.


Рейтинг:7.46

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення