Попілог З KATYA CHILLY у Житомирі

Попілог З KATYA CHILLY у Житомирі

У Житомирі відбудеться полілог з Katya Chilly в рамках Комунікаційної кампанії з підтримки толерантності та взаєморозуміння «Віднайти повагу», організатором якого є міжнародний центр перспективних досліджень за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

Швидкий потік життя сучасної людини залишає їй мало шансів зважити цінності та сенси, на які спирається її повсякденна діяльність. Якщо тренди цивілізованих змін залишаться ті ж, то у якому світі (освіта, харчування, родина) будуть жити наші діти вже через 20 років?  Принципи облаштування суспільства и підношения маленького дня? Апокаліпсис чи можливість трансформації? Де і ким твориться вибір? Як вийти із стану війни як якості життя? Із стану наслідку в стан причини? Де взяти на це ресурс? Як можуть допомогти давні принципи життя та системи координат? Мистецтво і важливість відчувати та помічати кордони свої та інших істот, як енергозберігаючий та взаємозбагувальний ресурс. 

Як вийти із стану свідомості "маленька людина" і усвідомити себе частиною єдиної екосистеми. 

Запрошуємо вас на ПОЛІЛОГ з Кatya Chilly, відомою співачкою, етнографом, антропологом, що була обрана нещодавно послом доброї волі Програми розвитку ООН в Україні. 

Поговоримо щиро і постараємось, зрозумівши один одного краще, віднайти загальну стратегію змін нашого життя тут і зараз. 

Місце проведення події: Житомирська міська рада, сесійна зала, початок 28 вересня о 18:00.

Чекаємо на вас, буде душевно!

Вхід вільний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення