Прем’єра вистави «ЕННІ»

Прем’єра вистави «ЕННІ»

5 квітня о 15:00, 19:00 на сцені Житомирського театру ім.І.Кочерги відбудеться прем’єра вистави Чернівецького музично-драматичного театру ім.О.Кобилянської – «ЕННІ», головну роль у якій зіграє дев’ятирічна  дівчинка.

«Енні» - це історія дівчинки-сирітки, яку знають у всьому світі: хтось з голлівудського фільму, хтось з бродвейського мюзиклу.

 

Енні виховувалася у притулку, батьки загинули, але вона вірила, що вони живі, мріяла знайти їх. Це історія про те, як головна героїня і всі діти в світі шукають тепла родини. У виставі героїня таки знаходить люблячу сім’ю.

 

– У наш час така добра історія дуже необхідна, – наголошує режисер вистави  нар.арт. України Людмила Скрипка – Навіть не для того, аби відволіктися від чогось, а для переоцінки цінностей. На фоні страшних подій ми вкотре розуміємо, що найважливіше сьогодні потрібно берегти – це сім’я. Родина – це фундамент усього. Навіть не економіка, а тепло рідних людей. У нашій країні нерідко можна бачити, що у багатих родинах немає духу сім’ї, а в бідних – дуже теплі гарні стосунки. А тому нехай дітки разом з ріднею прийдуть і подивляться дорослу-дитячу історію.

У даній постановці поряд з дорослими акторами грають діти, що робить цю виставу ще більш особливою.

Вистава успішно була представлена на декількох фестивалях, зокрема, на фестивалі «Коломийські представлення-2015» була високо відзначена головою журі Адою Роговцевою.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення