Пригоди S Миколая

Сім'я другокласника Артема зовсім недавно перебралася з великого міста до затишного будиночка в Карпатських горах. І опинилися вони там саме перед одним із найулюбленіших свят дітей – перед Днем Святого Миколая. Усі слухняні хлопчики та дівчатка повинні отримати подарунки від Миколая. Батьки вирішили проїхатися в місто і залишити Артема разом із сестрою Полею вдома самих. У цей час до них завалився сам Святий Миколай – вірніше злодій в його костюмі на прізвисько "Кабан". Діти повинні зробити все можливе, щоб не дати чоловікові зробити свою брудну справу. І допоможуть їм в цьому всі хлопці та дівчата в окрузі. Справжній Святий Миколай і його свято обов'язково будуть врятовані!

Режисером фільму став Семен Горов, який раніше займався проектами "Вечори на хуторі біля Диканьки" (2001), "Сорочинський ярмарок" (2004), а також серіалом "Останній москаль".

У картині зіграли: богатир Василь Вірастюк ("Іван Сила" (2013)), телеведуча Маша Єфросиніна ("Як козаки..." (2010)), Григорій Боковенко ("Тато" (2004), "Рік золотої рибки", "Позаземний" (обидві 2007)) та багато інших.

Реліз стрічки відбудеться 13 грудня 2018 року.

Рейтинг: 9.39

 

Дивіться трейлер:

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення