Профорієнтація підлітків

Профорієнтація підлітків

Прийшов час обирати професію? Це важливе рішення, яке часто турбує і підлітка, і його батьків. Як же не зробити помилку?

Відповідь: вибирати усвідомлено!

Для цього необхідно якомога більше дізнатися про здібності, нахили, особистісні якості підлітка. Зробити це можна за допомогою профорієнтаційних консультацій, які проводяться в 2 етапи:

1. Етап діагностики - автоматизоване тестування. В арсеналі є кілька якісних, адаптованих професійних тестів, які виявляють: - професійні інтереси і схильності; - інтелектуальні та соціальні здібності; - яскраві особистісні якості (характер, темперамент, тип); - особливості мотивації та стратегії навчання; - здатність до самостійного вирішення проблем.

2. Етап консультації з психологом-профконсультантом (1-1,5 години), на якій відбувається: - Детальне обговорення результатів проф.тестування; - Аналіз інтересів, здібностей і особистісних якостей; - Виявлення потенційно сильних професійних сторін; - Вивчення обмежень; - Рекомендовані професії.

Консультації проводить: Овчаренко Ірина - психолог-профконсультант, фахівець з особистісної та професійної психодіагностики. Працюю по Skype. Для запису на профорієнтацію телефонуйте!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення