День Народження Житомира (програма святкувань)

День Народження Житомира (програма святкувань)

Всі анонси від: Житомирська міська рада

Житомиру 1135! Святкуймо разом!

Лічені дні залишаються до одного із найголовніших та найочікуваніших свят – 1135-річчя з дня заснування Житомира, яке цього року святкуємо з 12 по 15 вересня.

Святкування розпочнеться 12 вересня ярмарком майстрів народної творчості на майдані Корольова, а більшість заходів традиційно відбудуться на вихідних 14-15 вересня.

Серед найпримітніших заходів – 5-й Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «Ми єдині!» за участю 16 найкращих оркестрів України, виступи українських гуртів «КАZКА» та «Цвіт кульбаби», «Культурна версія» та виступ українського композитора, піаніста-віртуоза, володаря Голлівудської премії імпровізаторів Євгена Хмари на Михайлівській.

Детальний план відзначення 1135-річчя від дня заснування Житомира 14-15 вересня 2019 року наданий управлінням культури міськради:

Коментарі до події (1)
  • Елена Студия Александрова 18 Вересня

    Найкращий день міста! Дійсно культурна версія без сіна, соломи!
    Шикарний концерт оркестрів. А дійство на Михайлівській вулицв - це взагалі неперевершено! Жива музика, багато локацій, классичні хіти! Це дійсно культурне святкування! Це рівень! Звичайно хотілося б так завжди тримати гаше місто в культурному руслі!
    Дякую організаторам!
Отримуйте
регулярні оновлення