П'ятдесят відтінків темряви

П'ятдесят відтінків темряви

Всі анонси від: Кінотеатр ім. І. Франка, MULTIPLEX

П'ятдесят відтінків темряви 
Fifty Shades Darker / На пятьдесят оттенков темнее
Рік: 2017
Країна: США
Режисери: Джеймс Фоулі
Студія: Universal Pictures
Жанр: драма, мелодрама
Прем’єра (в Україні): 09.02.2017
Прем’єра (у світі): 09.02.2017
Вікові обмеження (років): 18

В ролях: 
 

·         Дакота Джонсон

·         Джеймі Дорнан

·         Тайлер Хеклін

·         Кім Бесінджер

·         Макс Мартіні

·         Белла Хіткот

·         Хью Денсі

·         Марша Гей Харден

·         Ерік Джонсон

Сіетл. Анастейша Стіл і Крістіан Грей розлучилися. Для обох цей розрив став дуже складним. Скоро буде відкриття фотовиставки Хосе, і, як і планувалося, хлопець з дівчиною повинні піти на неї разом. Зустрівшись, вони розуміють, що не можуть бути один без одного. Все було б прекрасно, якби Анастейша не зустріла Лейлу – колишню Крістіана. Вона неймовірно схожа на Стіл, але має проблеми з головою. Лейла явно не просто так з'явилася... Еротика, напруга, пристрасть, суперництво, неймовірні емоції.

Стрічка має кілька варіантів назв: "На п'ятдесят відтінків темніше", "П'ятдесят відтінків темряви", "П'ятдесят відтінків Сірого: Небезпечна любов", а під час зйомок було кодову назву "Подальші пригоди Макса і Бенкса".

Фільм є сиквелом картини "50 відтінків Сірого" (2014) й екранізацією роману Е.Л.Джеймс. Зйомки велися в Парижі й Ванкувері. Паралельно також ведеться підготовка до триквелу "П'ятдесят відтінків свободи".

Режисером стрічки став Джеймс Фоулі. З його ранніх робіт гідні згадки "Гленгаррі Глен Росс (Американці)" (1992), "Четвертак" (1995), "Страх" (1996), серіал "Картковий будиночок".

Головні ролі у фільмі виконали: Дакота Джонсон ("Соціальна мережа" (2010), "Need for speed: Жага швидкості" (2014)), Джеймі Дорнан ("Дев'яте життя Луї Дракса" (2016), серіал "Крах"), Белла Хіткот ("Гордість і упередження і зомбі" (2015), "Неоновий демон" (2016)).

Прем'єра картини відбудеться 8 лютого 2017 року.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення