Репродукція

Репродукція

Людям дуже важко терпіти самотність. Коли ти втрачаєш всіх, хто тобі дорогий, життя практично втрачає сенс. Через жахливу аварію, у якій загинули його дружина та діти, синтетичний біолог Вілл Фостер не знаходить собі місця. Йому нестерпно боляче через цю втрати – неможливо навіть уявити, що відчуває чоловік. І найгірше те, що саме він був причиною аварії, саме він убив своїх рідних. Тепер Вілл робить усе можливе, щоб повернути сім'ю до життя. Він готовий піти на все: порушувати закони природи, боротися проти уряду та поліції. Вілл докладе всіх зусиль, щоб створити світ, у якому йому буде комфортно жити. Він створить реплікантів.

Режисером фільму є Джеффрі Начманофф, який раніше займався проектом "Зрадник" (2008).

Головну роль у картині виконав Кіану Рівз. Він відомий за стрічками "Адвокат диявола" (1997), "Матриця" (1999), "Костянтин: Повелитель пітьми" (2005).

Також у фільмі зіграли: Еліс Ів ("Повний облом" (2006), "Ворон" (2011), "Перш, ніж ми розлучимося" (2014)), ЕмДжей Ентоні ("Як все заплутано" (2009), "Крампус" ( 2015)), Томас Міддлдітч ("Вовк із Уолл-стріт" (2013), серіал "Силіконова долина").

Реліз фільму відбувся 24 серпня 2018 року.

Рейтинг: 7.30

 

Дивіться трейлер:

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення